Sitenin sağında bir giydirme reklam

SOL Parti’de film gösterimi

Kültür-Sanat 24.02.2024 - 18:37, Güncelleme: 24.02.2024 - 22:37 20535+ kez okundu.
 

SOL Parti’de film gösterimi

SOL Parti Çanakkale İl Örgütü gençli ve kültür sanat biri tarafından "Motorsiklet Günlükleri” adlı filmin gösterimi gerçekleştirildi.
Marksist devrimci Ernesto "Che" Guevara ve yakın arkadaşı Alberto Granado ile yaptığı ilk motorsikle seyahatlerin anlatıldığı filmin gösterimi partinin il binasında yapıldı. Marksist devrimci Ernesto "Che" Guevara’nın örgütlü mücadeleyle tanışmadan hemen önce k tıp fakültesi öğrencisi olduğu sırada, La Poderosa ("Güçlü Olan") adı verilen tek silindirli 1939 Norton 500cc motorsitletle Ocak 1952'de Buenos Aires , Arjantin'den başlayan ve Güney Amerika’ya uzanan 8 bin kilometrelik yol da macera dolu serünenin anlatıldığı ‘Motorsiklet Günleri’ adlı filmin gösterimi sonrası film ve Marksist devrimci Ernesto "Che" Guevara’nın devrimci mücadeyle tanışma süreci hakkında değerlendirme yaptılar.  
SOL Parti Çanakkale İl Örgütü gençli ve kültür sanat biri tarafından "Motorsiklet Günlükleri” adlı filmin gösterimi gerçekleştirildi.

Marksist devrimci Ernesto "Che" Guevara ve yakın arkadaşı Alberto Granado ile yaptığı ilk motorsikle seyahatlerin anlatıldığı filmin gösterimi partinin il binasında yapıldı.

Marksist devrimci Ernesto "Che" Guevara’nın örgütlü mücadeleyle tanışmadan hemen önce k tıp fakültesi öğrencisi olduğu sırada, La Poderosa ("Güçlü Olan") adı verilen tek silindirli 1939 Norton 500cc motorsitletle Ocak 1952'de Buenos Aires , Arjantin'den başlayan ve Güney Amerika’ya uzanan 8 bin kilometrelik yol da macera dolu serünenin anlatıldığı ‘Motorsiklet Günleri’ adlı filmin gösterimi sonrası film ve Marksist devrimci Ernesto "Che" Guevara’nın devrimci mücadeyle tanışma süreci hakkında değerlendirme yaptılar.

 

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.