Sitenin sağında bir giydirme reklam

İş İnsanı Özbey Taştimur, AK Parti’den Çukurova Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

Seçim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 29.11.2023 - 22:15, Güncelleme: 29.11.2023 - 22:16 56671+ kez okundu.
 

İş İnsanı Özbey Taştimur, AK Parti’den Çukurova Belediye Başkanı Aday Adayı Oldu

İş İnsanı Özbey Taştimur, AK Parti Çukurova İlçe başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.
Çukurova belediye başkanlığı için aday adayı olan dosyasını Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın’a dosyasını teslim eden İş İnsanı Özbey Taştimur, Çukurova ilçesini “Türkiye  Yüzyılı”nda  AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağını söyledi. Hedefinin Çukurova’yı AK Parti belediyeciliği hizmetiyle tanıştırarak hak ettiği gerçek hizmeti vermek olduğunu kaydeden Özbey Taştimur, iş insanları ve yerel siyasetteki deneyimini hizmet odaklı kullanmak istediğini bu yüzden Çukurova ilçe belediye başkan aday adayı olduğunu belirtti.   “Halk’a Hizmet Hak’ka Hizmettir” ‘Halk’a hizmetin Hak’ka hizmet’ bilinciyle hareket edeceğini vurgulayan Taştimur, gece gündüz yoğun mesailer harcayacayarak, gerçek bir uyum içinde Çukurova ve Çukuroalılar için çalışacağını vurgulayan AK Parti Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Özbey Taştimur: Çukurova ilçesinin yeni yerleşim alanı olmasına rağmen çok eksikleri olduğunun altını çizerek,  “ Güvenlik, huzur, trafik, ulaşım, temizlik, sosyal tesisler, yeşil alanlar önemlidir. Çukurova’da yaşayan vatandaşlarımızın bu istek ve taleplerine seçilmem halinde en kısa sürede cevap vereceğim. “Çukurova’mızı hak ettiği zirveye taşıyabilmek için üzerimize düşeni yapacağız”   “Çukurova’mızın sorunlarını’da çözümünü’de biliyorum” Misyonumuz Çukurova'yı hak ettiği ve özlemini duyduğu yüksek hizmet anlayışıyla güzide şehrimizin incisi haline getirmektir. Bunun inşası için ben ve ekibim gece gündüz demeden aziz Çukurova halkı için çalışmalarımızı yapacağız. Çukurova’mızın sorunlarını biliyor ve bunun giderilmesi için yoğun mesai harcayacağımızı bilerek bu inandığımız yola çıktık. Çukurova için çok güzel projelerimiz var. Çukurova’da yaşayan vatandaşlarımızın  nefes aldığı projelerimiz var. Yaşam ve cazibe merkezi olacak projeleri en kısa sürede hizmetlerine sunacağız.” şeklinde konuştu.  
İş İnsanı Özbey Taştimur, AK Parti Çukurova İlçe başkanlığına aday adayı olduğunu açıkladı.

Çukurova belediye başkanlığı için aday adayı olan dosyasını Çukurova İlçe Başkanı Cemal Akın’a dosyasını teslim eden İş İnsanı Özbey Taştimur, Çukurova ilçesini “Türkiye  Yüzyılı”nda   AK Parti belediyeciliği ile tanıştıracağını söyledi.

Hedefinin Çukurova’yı AK Parti belediyeciliği hizmetiyle tanıştırarak hak ettiği gerçek hizmeti vermek olduğunu kaydeden Özbey Taştimur, iş insanları ve yerel siyasetteki deneyimini hizmet odaklı kullanmak istediğini bu yüzden Çukurova ilçe belediye başkan aday adayı olduğunu belirtti.

 

“Halk’a Hizmet Hak’ka Hizmettir”

‘Halk’a hizmetin Hak’ka hizmet’ bilinciyle hareket edeceğini vurgulayan Taştimur, gece gündüz yoğun mesailer harcayacayarak, gerçek bir uyum içinde Çukurova ve Çukuroalılar için çalışacağını vurgulayan AK Parti Çukurova Belediye Başkan Aday Adayı Özbey Taştimur: Çukurova ilçesinin yeni yerleşim alanı olmasına rağmen çok eksikleri olduğunun altını çizerek,  “ Güvenlik, huzur, trafik, ulaşım, temizlik, sosyal tesisler, yeşil alanlar önemlidir. Çukurova’da yaşayan vatandaşlarımızın bu istek ve taleplerine seçilmem halinde en kısa sürede cevap vereceğim. “Çukurova’mızı hak ettiği zirveye taşıyabilmek için üzerimize düşeni yapacağız”

 

“Çukurova’mızın sorunlarını’da çözümünü’de biliyorum”

Misyonumuz Çukurova'yı hak ettiği ve özlemini duyduğu yüksek hizmet anlayışıyla güzide şehrimizin incisi haline getirmektir. Bunun inşası için ben ve ekibim gece gündüz demeden aziz Çukurova halkı için çalışmalarımızı yapacağız. Çukurova’mızın sorunlarını biliyor ve bunun giderilmesi için yoğun mesai harcayacağımızı bilerek bu inandığımız yola çıktık. Çukurova için çok güzel projelerimiz var. Çukurova’da yaşayan vatandaşlarımızın  nefes aldığı projelerimiz var. Yaşam ve cazibe merkezi olacak projeleri en kısa sürede hizmetlerine sunacağız.” şeklinde konuştu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.