Sitenin sağında bir giydirme reklam

İsrail saldırganlığı sürüyor:

Gündem 01.10.2024 - 09:48, Güncelleme: 01.10.2024 - 15:48 48737 kez okundu.
 

İsrail saldırganlığı sürüyor:

İsrail gece Suriye'nin başkenti Şam'a da hava saldırısı düzenlendi. Biri gazeteci 3 kişi yaşamını yitirdi.
İsrail ordusu Filistin, Lübnan, Suriye ve Yemen'de, 4 cephede birden saldırganlığına devam ediyor. Suriye'nin başkentine hava saldırısı Suriye medyası, İsrail'in, başkent Şam'a gece saatlerinde hava saldırıları düzenlediğini duyurdu. Suriye'nin resmi haber ajansı SANA'nın yerel saatle haberinde, "Hava savunma sistemlerimiz bu gece üçüncü kez düşman hedeflere karşı koyuyor" ifadeleri yer aldı. SANA'nın askeri kaynağa dayandırdığı bir diğer haberinde ise İsrail'in, başkentteki saldırıları savaş uçakları ve dronlarla düzenlediği belirtildi. Haberde, "Hava savunma sistemlerimiz füzelere ve İHA'lara karşı koydu ve çoğunu düşürdü. Saldırıda 3 sivil öldü, 9 sivil yaralandı, maddi hasar meydana geldi" ifadeleri kullanıldı. Saldırıda ölenlerden birinin Suriye Devlet Televizyonu'nda çalışan sunucu Safa Ahmed olduğu öğrenildi.
İsrail gece Suriye'nin başkenti Şam'a da hava saldırısı düzenlendi. Biri gazeteci 3 kişi yaşamını yitirdi.

İsrail ordusu Filistin, Lübnan, Suriye ve Yemen'de, 4 cephede birden saldırganlığına devam ediyor.

Suriye'nin başkentine hava saldırısı

Suriye medyası, İsrail'in, başkent Şam'a gece saatlerinde hava saldırıları düzenlediğini duyurdu.

Suriye'nin resmi haber ajansı SANA'nın yerel saatle haberinde, "Hava savunma sistemlerimiz bu gece üçüncü kez düşman hedeflere karşı koyuyor" ifadeleri yer aldı. SANA'nın askeri kaynağa dayandırdığı bir diğer haberinde ise İsrail'in, başkentteki saldırıları savaş uçakları ve dronlarla düzenlediği belirtildi.

Haberde, "Hava savunma sistemlerimiz füzelere ve İHA'lara karşı koydu ve çoğunu düşürdü. Saldırıda 3 sivil öldü, 9 sivil yaralandı, maddi hasar meydana geldi" ifadeleri kullanıldı.

Saldırıda ölenlerden birinin Suriye Devlet Televizyonu'nda çalışan sunucu Safa Ahmed olduğu öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.