Sitenin sağında bir giydirme reklam

İstanbul'da üç katlı bina çöktü! Yaralılar çıkartıldı: 1 ölü

02.06.2024 - 09:18, Güncelleme: 02.06.2024 - 09:18 115 kez okundu.
 

İstanbul'da üç katlı bina çöktü! Yaralılar çıkartıldı: 1 ölü

İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. 1 kişinin hayatını kaybettiği enkazdan 8 kişi yaralı olarak çıkartıldı. Enkazda kalan kimsenin bulunmadığı öğrenildi.İSTANBUL (İGFA)- İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Kartaltepe Mahallesi'ndeki Belediye Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bina saat 08.45 sıralarında çöktü. Bina çöktükten sonra ise bir kişinin kendi imkanlarıyla enkazdan çıktığı ve ekiplere içeride kalanlarla ilgili bilgi verdiği belirtildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Geçit Sokak'ta 4 katlı bir bina çöktü. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. pic.twitter.com/yGOrxXtITF — İstanbul İtfaiyesi (@ibbitfaiye) June 2, 2024 İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin enkaz alanındaki çalışmaları sürüyor. çöken bina park halindeki araçların üzerine yıkılırken, yoldan geçen belediye otobüsünde de hasar oluştu. Ekiplerimizin enkazdaki çalışmaları devam ediyor. pic.twitter.com/ynx3dlPAas — İstanbul İtfaiyesi (@ibbitfaiye) June 2, 2024 VALİ GÜL OLAY YERİNDE... ENKAZDAN YARALILAR ÇIKARTILIYOR Bu arada üç katlı binanın çökmesi sonrasında olay yerinde incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Davut Gül ise, yaptığı ilk incelemeler sonrasında basın mensuplarna açıklamalarda bulundu. Vali Gül, olayda 1 kişinin öldüğünü, 8 kişinin enkazdan yaralı olarak çıkartıldığını duyurdu. "Kentsel dönüşüm ihmale gelmez" vurgusu yapan Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında dai, "Geçmiş olsun, başımız sağ olsun. Rabbim,milletimizi ve devletimizi her türlü kaza ve beladan korusun. Kentsel dönüşüm ihmale gelmez" ifadelerini kullandı. https://twitter.com/gul_davut/status/1797194297084698644

İstanbul Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi'nde bir bina henüz belirlenemeyen bir nedenle çöktü. 1 kişinin hayatını kaybettiği enkazdan 8 kişi yaralı olarak çıkartıldı. Enkazda kalan kimsenin bulunmadığı öğrenildi.

İSTANBUL (İGFA)- İstanbul'un Küçükçekmece ilçesine bağlı Kartaltepe Mahallesi'ndeki Belediye Caddesi üzerinde bulunan 3 katlı bina saat 08.45 sıralarında çöktü.

Bina çöktükten sonra ise bir kişinin kendi imkanlarıyla enkazdan çıktığı ve ekiplere içeride kalanlarla ilgili bilgi verdiği belirtildi. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Küçükçekmece Kartaltepe Mahallesi Geçit Sokak'ta 4 katlı bir bina çöktü. Ekiplerimiz çalışmalarını sürdürüyor. pic.twitter.com/yGOrxXtITF

— İstanbul İtfaiyesi (@ibbitfaiye) June 2, 2024

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı itfaiye ekiplerinin enkaz alanındaki çalışmaları sürüyor. çöken bina park halindeki araçların üzerine yıkılırken, yoldan geçen belediye otobüsünde de hasar oluştu.

Ekiplerimizin enkazdaki çalışmaları devam ediyor. pic.twitter.com/ynx3dlPAas

— İstanbul İtfaiyesi (@ibbitfaiye) June 2, 2024

VALİ GÜL OLAY YERİNDE... ENKAZDAN YARALILAR ÇIKARTILIYOR

Bu arada üç katlı binanın çökmesi sonrasında olay yerinde incelemelerde bulunan İstanbul Valisi Davut Gül ise, yaptığı ilk incelemeler sonrasında basın mensuplarna açıklamalarda bulundu. Vali Gül, olayda 1 kişinin öldüğünü, 8 kişinin enkazdan yaralı olarak çıkartıldığını duyurdu.

"Kentsel dönüşüm ihmale gelmez" vurgusu yapan Vali Gül, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında dai, "Geçmiş olsun, başımız sağ olsun. Rabbim,milletimizi ve devletimizi her türlü kaza ve beladan korusun. Kentsel dönüşüm ihmale gelmez" ifadelerini kullandı.

https://twitter.com/gul_davut/status/1797194297084698644

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.