Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kahtalı Mıçe’ye vefa gecesine davet - Videolu Haber

Yaşam (Web Sitesi) - Web Sitesi | 25.08.2024 - 17:29, Güncelleme: 25.08.2024 - 21:06 209 kez okundu.
 

Kahtalı Mıçe’ye vefa gecesine davet - Videolu Haber

Adıyaman Belediyesi, tedavisi süren sanatçı Kahtalı Mıçe için vefa gecesi düzenleyecek. Ünlü sanatçılar gecede sahne alacak.
Adıyaman’ın yetiştirdiği ve müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Kahtalı Mıçe için düzenlenen vefa gecesi, 26 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da Eğriçay Parkı (Millet Bahçesi)’nda gerçekleşecek. Tedavisi devam eden Kahtalı Mıçe’nin sanatçı dostları bu anlamlı gecede sahne alarak Adıyamanlı hemşehrileriyle buluşacak. Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla tüm hemşehrilerini bu özel geceye davet etti. Başkan Tutdere, “Sanatçımıza vefa borcumuzu ödemek ve Adıyaman’ımızın kültürüne katkı sunan değerlerimize sahip çıkmak adına düzenlediğimiz bu geceye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruzç” ifadelerini kullandı. Kahtali Miçe’den duygusal mesaj Vefa gecesiyle ilgili duygu dolu bir mesaj paylaşan Kahtalı Mıçe ise, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek şunları söyledi: "Öncelikle tüm Adıyamanlı hemşehrilerime, dostlarıma ve sanatçı arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 50 yıllık sanat yaşamımda en duygulu günlerimden birini yaşıyorum. Her zaman yanımda olan, desteğini ve sevgisini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Tutdere’nin destekleri ve sanatçı arkadaşlarımın katkılarıyla 26 Ağustos’ta düzenlenecek vefa gecesinden dolayı hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bu vefa geceme tüm Adıyamanlı hemşehrilerimi Eğriçay Parkı’na bekliyorum." “50 yıl Adıyaman’ı sırtımda taşıdım” Sanat hayatı boyunca Adıyaman’a layık olmaya çalıştığını belirten Kahtalı Mıçe, “50 sene Adıyaman’ı sırtımda taşıdım. Allah’a şükür, hiçbir zaman Adıyaman’a kötü bir izlenim bırakmadım. Bu 50 yılın karşılığında Adıyamanlı hemşehrilerimden beni bu gecede yalnız bırakmamalarını diliyorum. Ben orada olamayabilirim ama bilin ki ruhum orada olacak. Sanatçı dostlarım sahnede olacak. Adıyamanlı ve dışarıdan gelen sanatçılar, sunucular, hepsi bu anlamlı gecede bizimle olacak. Sizlerin de bu geceye katılacağınızdan eminim. Şimdiden herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum. 26 Ağustos’ta sizleri bekliyorum." dedi. Sanatçılar geceye renk katacak Kahtalı Mıçe’ye destek vermek için düzenlenen bu özel gecede, Latif Doğan, Oğuz Aksaç, Mehmet Seske, Aynur Polat, Yağız, Kahtalı Hamido, Delal Metin, Mahmut Karadağ, Hüseyin Delibalta, Ömer Çapar ve Mehmet Aslan gibi sanatçılar sahne alacak. Farklı illerden gelen sanatçılar, Adıyamanlı müzikseverlerle buluşarak bu anlamlı gecede unutulmaz bir performans sergileyecek.      
Adıyaman Belediyesi, tedavisi süren sanatçı Kahtalı Mıçe için vefa gecesi düzenleyecek. Ünlü sanatçılar gecede sahne alacak.

Adıyaman’ın yetiştirdiği ve müzik dünyasında önemli bir yere sahip olan Kahtalı Mıçe için düzenlenen vefa gecesi, 26 Ağustos Pazartesi günü saat 20.00’da Eğriçay Parkı (Millet Bahçesi)’nda gerçekleşecek. Tedavisi devam eden Kahtalı Mıçe’nin sanatçı dostları bu anlamlı gecede sahne alarak Adıyamanlı hemşehrileriyle buluşacak.
/> Adıyaman Belediye Başkanı Abdurrahman Tutdere, sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımla tüm hemşehrilerini bu özel geceye davet etti. Başkan Tutdere, “Sanatçımıza vefa borcumuzu ödemek ve Adıyaman’ımızın kültürüne katkı sunan değerlerimize sahip çıkmak adına düzenlediğimiz bu geceye tüm hemşehrilerimizi bekliyoruzç” ifadelerini kullandı.


/> style="font-size:20px">Kahtali Miçe’den duygusal mesaj


/> Vefa gecesiyle ilgili duygu dolu bir mesaj paylaşan Kahtalı Mıçe ise, kendisine destek olan herkese teşekkür ederek şunları söyledi: "Öncelikle tüm Adıyamanlı hemşehrilerime, dostlarıma ve sanatçı arkadaşlarıma saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 50 yıllık sanat yaşamımda en duygulu günlerimden birini yaşıyorum. Her zaman yanımda olan, desteğini ve sevgisini esirgemeyen Belediye Başkanımız Sayın Abdurrahman Tutdere’nin destekleri ve sanatçı arkadaşlarımın katkılarıyla 26 Ağustos’ta düzenlenecek vefa gecesinden dolayı hepsine şükranlarımı sunuyorum. Bu vefa geceme tüm Adıyamanlı hemşehrilerimi Eğriçay Parkı’na bekliyorum."


/> style="font-size:20px">“50 yıl Adıyaman’ı sırtımda taşıdım”


/> Sanat hayatı boyunca Adıyaman’a layık olmaya çalıştığını belirten Kahtalı Mıçe, “50 sene Adıyaman’ı sırtımda taşıdım. Allah’a şükür, hiçbir zaman Adıyaman’a kötü bir izlenim bırakmadım. Bu 50 yılın karşılığında Adıyamanlı hemşehrilerimden beni bu gecede yalnız bırakmamalarını diliyorum. Ben orada olamayabilirim ama bilin ki ruhum orada olacak. Sanatçı dostlarım sahnede olacak. Adıyamanlı ve dışarıdan gelen sanatçılar, sunucular, hepsi bu anlamlı gecede bizimle olacak. Sizlerin de bu geceye katılacağınızdan eminim. Şimdiden herkese saygı ve sevgilerimi iletiyorum. 26 Ağustos’ta sizleri bekliyorum." dedi.


/> style="font-size:20px">Sanatçılar geceye renk katacak
/> Kahtalı Mıçe’ye destek vermek için düzenlenen bu özel gecede, Latif Doğan, Oğuz Aksaç, Mehmet Seske, Aynur Polat, Yağız, Kahtalı Hamido, Delal Metin, Mahmut Karadağ, Hüseyin Delibalta, Ömer Çapar ve Mehmet Aslan gibi sanatçılar sahne alacak. Farklı illerden gelen sanatçılar, Adıyamanlı müzikseverlerle buluşarak bu anlamlı gecede unutulmaz bir performans sergileyecek.
/>  

 

 

Adıyaman HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.