Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kılıçdaroğlu ile görüşen Özdağ: Mutabakat metnini sundum, umarım olumlu cevabını iletecek

Gündem 22.05.2023 - 23:29, Güncelleme: 22.05.2023 - 23:49 56404+ kez okundu.
 

Kılıçdaroğlu ile görüşen Özdağ: Mutabakat metnini sundum, umarım olumlu cevabını iletecek

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrası açıklama yaptı.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'daki görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı. Kılıçdaroğlu'na bir mutabakat metni sunduğunu ve yanıt beklediğini ifade eden Özdağ paylaşımında şunları kaydetti: "Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi'nin Genel Başkanı olarak, kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na sundum. Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek. Büyük Türk Milleti’ne arz ederim."
Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu ile görüşmesi sonrası açıklama yaptı.

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Millet İttifakı Cumhurbaşkanı adayı ve CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile Ankara'daki görüşmesinin ardından sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Kılıçdaroğlu'na bir mutabakat metni sunduğunu ve yanıt beklediğini ifade eden Özdağ paylaşımında şunları kaydetti:

"Atatürk çizgisinde Türk Milliyetçiliği zemininde kurulan Zafer Partisi'nin Genel Başkanı olarak, kuruluş ilkelerini koruma (Anayasa 1-4 Md. Ve 66 Md.) ve terörle etkin mücadele için gerekenlerin yapılması, 13 milyon sığınmacının geri dönmesinin sağlanması ile ilgili şartları içeren, Türkiye Cumhuriyetini daha ileri taşıma gayesiyle oluşturduğumuz mutabakat metnini, iş birliği esasları çerçevesinde CHP Genel Başkanı Sn. Kemal Kılıçdaroğlu'na sundum. Millet ittifakı paydaşlarının onayını alması gerektiğini ifade etti. Kendisi, yarın saat 11.00’de yapacağım basın toplantısına kadar, Millet İttifakının umarım olumlu cevabını iletecek. Büyük Türk Milleti’ne arz ederim."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.