Sitenin sağında bir giydirme reklam

Lösemili çocuklar için pedal çevirecek

Yaşam 15.05.2024 - 08:40, Güncelleme: 15.05.2024 - 08:41 49082+ kez okundu.
 

Lösemili çocuklar için pedal çevirecek

Çanakkaleli sporcu Murat Tecimen, lösemili çocuklar için pedal çevirecek
“Her Pedal Lösev İçin” sloganıyla lösemi hastası çocuklara LÖSEV’e dikkat çekmek amacıyla Çanakkale’den Denizli’ye bisikletiyle pedal çevirecek. LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) yararına Yaklaşık 600 kilometre pedal çevirecek olan Murat Tecimen,  “Tek dileğim küçük, melek yüzler gülsün, anneler ağlamasın. Bu yolculuğa çıkarken istiyorum ki, vatandaşlar çocuklarımızı yalnız bırakmasınlar. Maddi ve manevi yardımlarını çocuklarımızdan esirgemesinler” dedi. Löseminin önlenebilen ve tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu vurgulayan Murat Tecimen, LÖSEV’in (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) lösemi hastası çocuklar ve yetişkin kanser hastalarının tedavisinde çok önemli bir misyon edindiğini vurgulayarak, uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık yaratmak amacı ile Çanakkale’den Denizli’ye 27 Mayıs Pazartesi günü saat 09:00’da Truva Atı önünden,  LÖSEV ve Lösemi hastası çocuklar için yola çıkacak olan Tecimen etkinliğini; ‘Lösemi değil Sevgi ve iyilik bulaşıcıdır.’ mesajıyla duyurdu. Tecimen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da: “Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası olan 26 Mayıs-1 Haziran arasında bu özel haftaya istinaden LÖSEV ile işbirliği yaparak, lösemi hastası çocuklarımız, kardeşlerimiz için toplumda duyarlılık oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla bisikletim ile 27 Mayıs sabah Saat:09:00 da Turuva atın önünden barışın ve huzurun kenti Çanakkale den Denizli’ye pedal çevireceğim. Çevireceğim her pedal lösemili çocuklara kardeşlerime umut olsun. Toplumda bilinç oluşturmak farkındalık yaratmak, bu farkındalık toplumu lösemiye duyarlı hale getirir ve bu kardeşlerimize destek sağlar. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz Bu farkındalık toplumda duyarlılık ve yaşam mücadelesi veren hastalarımıza umut ışığı olacaktır. Hayat yoğunluğundan öylece geçip gidiyoruz, Sağlığın önemini şuan ne kadar teşekkür edecek şeye sahip olduğumuzu ve nasıl az çok demeden birbirimize destek olabileceğimizi fark edemiyoruz Bağışlarınızla ilk önce çocuklar iyileşsin, LÖSEV’e ve lösemili çocuklara destek olmak isteyen bisiklete gönül vermiş pedaldaşlarıma ve herkese diyorum ki: LÖSEMİ DEĞİL İYİLİK BULAŞICIDIR. Umarım tüm Lösemili çocuklar iyileşir sağlığına kavuşur yüzleri güler, Onların mutluluğu dünyanın en güzel mutluluğu” ifadelerini kullandı.
Çanakkaleli sporcu Murat Tecimen, lösemili çocuklar için pedal çevirecek

“Her Pedal Lösev İçin” sloganıyla lösemi hastası çocuklara LÖSEV’e dikkat çekmek amacıyla Çanakkale’den Denizli’ye bisikletiyle pedal çevirecek.

LÖSEV (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) yararına Yaklaşık 600 kilometre pedal çevirecek olan Murat Tecimen,  “Tek dileğim küçük, melek yüzler gülsün, anneler ağlamasın. Bu yolculuğa çıkarken istiyorum ki, vatandaşlar çocuklarımızı yalnız bırakmasınlar. Maddi ve manevi yardımlarını çocuklarımızdan esirgemesinler” dedi.

Löseminin önlenebilen ve tedavi edilebilen bir hastalık olduğunu vurgulayan Murat Tecimen, LÖSEV’in (Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı) lösemi hastası çocuklar ve yetişkin kanser hastalarının tedavisinde çok önemli bir misyon edindiğini vurgulayarak, uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası’nda farkındalık yaratmak amacı ile Çanakkale’den Denizli’ye 27 Mayıs Pazartesi günü saat 09:00’da Truva Atı önünden,   LÖSEV ve Lösemi hastası çocuklar için yola çıkacak olan Tecimen etkinliğini; ‘Lösemi değil Sevgi ve iyilik bulaşıcıdır.’ mesajıyla duyurdu.

Tecimen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da: “Uluslararası Lösemili Çocuklar Haftası olan 26 Mayıs-1 Haziran arasında bu özel haftaya istinaden LÖSEV ile işbirliği yaparak, lösemi hastası çocuklarımız, kardeşlerimiz için toplumda duyarlılık oluşturmak ve farkındalık yaratmak amacıyla bisikletim ile 27 Mayıs sabah Saat:09:00 da Turuva atın önünden barışın ve huzurun kenti Çanakkale den Denizli’ye pedal çevireceğim. Çevireceğim her pedal lösemili çocuklara kardeşlerime umut olsun. Toplumda bilinç oluşturmak farkındalık yaratmak, bu farkındalık toplumu lösemiye duyarlı hale getirir ve bu kardeşlerimize destek sağlar. Üzerimize düşen sorumluluğu yerine getirmeliyiz Bu farkındalık toplumda duyarlılık ve yaşam mücadelesi veren hastalarımıza umut ışığı olacaktır. Hayat yoğunluğundan öylece geçip gidiyoruz, Sağlığın önemini şuan ne kadar teşekkür edecek şeye sahip olduğumuzu ve nasıl az çok demeden birbirimize destek olabileceğimizi fark edemiyoruz Bağışlarınızla ilk önce çocuklar iyileşsin, LÖSEV’e ve lösemili çocuklara destek olmak isteyen bisiklete gönül vermiş pedaldaşlarıma ve herkese diyorum ki: LÖSEMİ DEĞİL İYİLİK BULAŞICIDIR. Umarım tüm Lösemili çocuklar iyileşir sağlığına kavuşur yüzleri güler, Onların mutluluğu dünyanın en güzel mutluluğu” ifadelerini kullandı.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.