Sitenin sağında bir giydirme reklam

LÖSEV ile Canım Kardeşim Yaz Okulu Projesi

Yaşam 10.07.2024 - 16:01, Güncelleme: 10.07.2024 - 16:58 53167+ kez okundu.
 

LÖSEV ile Canım Kardeşim Yaz Okulu Projesi

LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) tarafından düzenlenen "Canım Kardeşim Yaz Okulu Projesi" kapsamında lösemi hastası çocuklar, Kayseri Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.
Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV, kayıtlı hastalarına sağlık ve eğitim yardımlarını ulaştırmanın yanı sıra onları sosyal destekleriyle de yalnız bırakmıyor. Eğitim öğretim dönemi boyunca Canım Kardeşim Yaz Okulu Projesi  kapsamında birbirinden farklı aktivite ve etkinlik için bir araya geldi. LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) tarafından düzenlenen "Canım Kardeşim Yaz Okulu Projesi" kapsamında lösemi hastası çocuklar, Kayseri Bilim Merkezi'ni ziyaret etti. Bu özel etkinlikte çocuklar, Rezonans, Elektrik ve Manyetizma temalı sergileri gezerek enerji dolu ve eğitici bir gün geçirdiler. Kayseri Bilim Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı bu etkinlik, çocukların bilimsel bilgiye olan ilgisini artırmak ve moral desteği sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Çocuklar, sergilerde deney yapma ve öğrenme fırsatı bulurken, enerjik ve neşeli bir atmosferde keyifli anlar yaşadılar. LÖSEV, lösemi hastası çocukların sadece tedavi süreçlerinde değil, sosyal ve eğitsel anlamda da desteklenmeleri gerektiğini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin çocukların psikolojik ve fiziksel sağlığına katkı sağladığını belirtti. Bu tür projelerle, lösemi hastası çocuklara umut ve moral vermeyi amaçlayan LÖSEV, gelecekte de benzer etkinliklerle çocukların yanında olmaya devam edecek.  
LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) tarafından düzenlenen "Canım Kardeşim Yaz Okulu Projesi" kapsamında lösemi hastası çocuklar, Kayseri Bilim Merkezi'ni ziyaret etti.

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV, kayıtlı hastalarına sağlık ve eğitim yardımlarını ulaştırmanın yanı sıra onları sosyal destekleriyle de yalnız bırakmıyor. Eğitim öğretim dönemi boyunca Canım Kardeşim Yaz Okulu Projesi  kapsamında birbirinden farklı aktivite ve etkinlik için bir araya geldi.

LÖSEV (Lösemili Çocuklar Vakfı) tarafından düzenlenen "Canım Kardeşim Yaz Okulu Projesi" kapsamında lösemi hastası çocuklar, Kayseri Bilim Merkezi'ni ziyaret etti. Bu özel etkinlikte çocuklar, Rezonans, Elektrik ve Manyetizma temalı sergileri gezerek enerji dolu ve eğitici bir gün geçirdiler.

Kayseri Bilim Merkezi'nin ev sahipliği yaptığı bu etkinlik, çocukların bilimsel bilgiye olan ilgisini artırmak ve moral desteği sağlamak amacıyla gerçekleştirildi. Çocuklar, sergilerde deney yapma ve öğrenme fırsatı bulurken, enerjik ve neşeli bir atmosferde keyifli anlar yaşadılar.

LÖSEV, lösemi hastası çocukların sadece tedavi süreçlerinde değil, sosyal ve eğitsel anlamda da desteklenmeleri gerektiğini vurgulayarak, bu tür etkinliklerin çocukların psikolojik ve fiziksel sağlığına katkı sağladığını belirtti.

Bu tür projelerle, lösemi hastası çocuklara umut ve moral vermeyi amaçlayan LÖSEV, gelecekte de benzer etkinliklerle çocukların yanında olmaya devam edecek.

 

Kayseri HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.