Sitenin sağında bir giydirme reklam

LÖSEV'den Anıtkabir'e Geleneksel Ziyaret:

Dünya (Web Sitesi) - Web Sitesi | 09.09.2024 - 20:41, Güncelleme: 10.09.2024 - 00:41 58151 kez okundu.
 

LÖSEV'den Anıtkabir'e Geleneksel Ziyaret:

LÖSEV gönüllüleri, aileleri ve destekçileri Türkiye’nin dört bir yanından gelerek ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bir araya gelecek.
Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), her yıl olduğu gibi bu yıl da Anıtkabir'e geleneksel ziyaretini gerçekleştirecek. 5 Ekim 2024 tarihinde yapılacak bu anlamlı buluşmada, LÖSEV gönüllüleri, aileleri ve destekçileri Türkiye’nin dört bir yanından gelerek ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bir araya gelecek. LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “LÖSEV’e SÖZ VERDİK, ATAMIZ’a YEMİN ETTİK” diyerek, her yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen bu etkinliğin bir kez daha yapılacağının altını çizdi. Ezer, bu özel günün lösemiyle mücadele eden çocuklara destek vermek ve birlik, beraberliği güçlendirmek adına önemli olduğunu vurguladı. Etkinlikte, katılımcılar bir yandan minik kahramanların mücadelesine moral verirken, bir yandan da Atatürk’ün huzurunda LÖSEV’in sağlık ve eğitim konusundaki çalışmalarını sürdüreceklerine dair sözlerini yineleyecek. Başkan Ezer, bu etkinliğin “sevgi, iyilik ve umut dolu mücadelede” her zaman kazanan taraf olacaklarına dair güçlü bir mesaj verdiğini belirtti. LÖSEV, tüm destekçilerini ve gönüllülerini bu anlamlı buluşmaya davet ederek, çocuklara destek olma çağrısında bulundu. 5 EKİM ANITKABİR ZİYARETİ KATILIM FORMU (google.com)
LÖSEV gönüllüleri, aileleri ve destekçileri Türkiye’nin dört bir yanından gelerek ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bir araya gelecek.

Lösemili Çocuklar Sağlık ve Eğitim Vakfı (LÖSEV), her yıl olduğu gibi bu yıl da Anıtkabir'e geleneksel ziyaretini gerçekleştirecek. 5 Ekim 2024 tarihinde yapılacak bu anlamlı buluşmada, LÖSEV gönüllüleri, aileleri ve destekçileri Türkiye’nin dört bir yanından gelerek ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ün huzurunda bir araya gelecek.

LÖSEV Başkanı Dr. Üstün Ezer, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “LÖSEV’e SÖZ VERDİK, ATAMIZ’a YEMİN ETTİK” diyerek, her yıl büyük bir coşkuyla gerçekleştirilen bu etkinliğin bir kez daha yapılacağının altını çizdi. Ezer, bu özel günün lösemiyle mücadele eden çocuklara destek vermek ve birlik, beraberliği güçlendirmek adına önemli olduğunu vurguladı.

Etkinlikte, katılımcılar bir yandan minik kahramanların mücadelesine moral verirken, bir yandan da Atatürk’ün huzurunda LÖSEV’in sağlık ve eğitim konusundaki çalışmalarını sürdüreceklerine dair sözlerini yineleyecek. Başkan Ezer, bu etkinliğin “sevgi, iyilik ve umut dolu mücadelede” her zaman kazanan taraf olacaklarına dair güçlü bir mesaj verdiğini belirtti.

LÖSEV, tüm destekçilerini ve gönüllülerini bu anlamlı buluşmaya davet ederek, çocuklara destek olma çağrısında bulundu.

5 EKİM ANITKABİR ZİYARETİ KATILIM FORMU (google.com)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.