Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mersin'de katliam gibi kaza: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı - Videolu Haber

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 26.05.2024 - 23:11, Güncelleme: 26.05.2024 - 23:12 38685+ kez okundu.
 

Mersin'de katliam gibi kaza: 10 kişi öldü, 30 kişi yaralandı - Videolu Haber

Mersin'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.
Yolcu otobüsü, iki otomobil ve bir kamyonun karıştığı kaza, Yenice mevkiinde gerçekleşti. Çok sayıda araç birbirine girdi Kazanın meydana geldiği TAG Otoyolu'nun Yenice mevkiinde, bir yolcu otobüsü karşı şeride geçerek iki otomobil ve bir kamyona çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi. Vali Açıklama Yaptı: 10 Ölü, 30 yaralı var Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TAG Otoyolu'ndaki kazada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü, 30 kişinin yaralandığını bildirdi. Vali Pehlivan, "Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum," dedi. Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Belediye Başkanından Başsağlığı Mesajları Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Mersin TAG Otoyolu'nda meydana gelen elim trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun," ifadelerini kullandı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de kazaya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Mersin-Adana otoyolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar dilerim," dedi. Kaza incelemesi sürüyor Kazanın nedenine ilişkin soruşturma devam ederken, yetkililer olay yerinde detaylı incelemeler yapıyor. Kaza nedeniyle otoyolda trafik akışı bir süreliğine durdurulurken, ekipler yolun tekrar açılması için çalışmalarını sürdürüyor. Kazaya karışan araçlar ve olayın detayları hakkında ayrıntılar geliyor.   Kaynak : PHA
Mersin'de, Tarsus-Adana-Gaziantep (TAG) Otoyolu'nda meydana gelen zincirleme trafik kazasında 10 kişi hayatını kaybetti, 30 kişi yaralandı.

Yolcu otobüsü, iki otomobil ve bir kamyonun karıştığı kaza, Yenice mevkiinde gerçekleşti.


Çok sayıda araç birbirine girdi


Kazanın meydana geldiği TAG Otoyolu'nun Yenice mevkiinde, bir yolcu otobüsü karşı şeride geçerek iki otomobil ve bir kamyona çarptı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda 112 Acil Sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.


Vali Açıklama Yaptı: 10 Ölü, 30 yaralı var
Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, TAG Otoyolu'ndaki kazada ilk belirlemelere göre 10 kişinin öldüğünü, 30 kişinin yaralandığını bildirdi. Vali Pehlivan, "Hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet, yaralılara şifa diliyorum," dedi.


Cumhurbaşkanı Yardımcısı ve Belediye Başkanından Başsağlığı Mesajları


Cumhurbaşkanı Yardımcısı Cevdet Yılmaz, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, " Mersin TAG Otoyolu'nda meydana gelen elim trafik kazasında vefat eden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, ailelerine sabır, yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Başımız sağ olsun," ifadelerini kullandı.
Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer de kazaya ilişkin yaptığı paylaşımda, "Mersin-Adana otoyolunda meydana gelen kazada hayatını kaybeden yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar dilerim," dedi.


Kaza incelemesi sürüyor
Kazanın nedenine ilişkin soruşturma devam ederken, yetkililer olay yerinde detaylı incelemeler yapıyor. Kaza nedeniyle otoyolda trafik akışı bir süreliğine durdurulurken, ekipler yolun tekrar açılması için çalışmalarını sürdürüyor.
Kazaya karışan araçlar ve olayın detayları hakkında ayrıntılar geliyor.
 

Kaynak : PHA

Mersin HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.