Sitenin sağında bir giydirme reklam

Müjgan Bağlar'ın Yeni Kitabı "Ben Otuz Beşimde Büyüdüm" Raflarda!

Kültür-Sanat 06.06.2024 - 22:15, Güncelleme: 07.06.2024 - 12:15 64965 kez okundu.
 

Müjgan Bağlar'ın Yeni Kitabı "Ben Otuz Beşimde Büyüdüm" Raflarda!

"Tüm kaoslar büyük bir öğretidir. Onu fırsata çevirebilenler için yaşam her an yeniden doğuştur." diyen kıymetli yazarımız Müjgan Bağlar'ın son kitabı "Ben Otuz Beşimde Büyüdüm", şimdi tüm online kitabevleri ve seçkin kitapçılarda okuyucularla buluşuyor.
"Ben Otuz Beşimde Büyüdüm", Kırmızı Balon yayınevinden çıkan ve Müjgan Bağlar'ın kaleminden dökülen derin düşünceleri ve yaşam tecrübelerini içeriyor. Yazar, kitabında varoluşu sonsuz notaları olan bir melodiye benzetiyor ve bizleri bu melodinin notaları olarak tanımlıyor. Bağlar, doğayı bu melodinin sözleri ve kâinatı ise melodinin çalındığı devasa bir enstrüman olarak nitelendiriyor. Müjgan Bağlar, kitabı hakkında şu ifadeleri kullandı: "Ben var oluşu sonsuz notaları olan bir melodiye benzetirim hep. Ve bizler de yaşam denen bu melodiyi oluşturan birer nota. Doğa, bu melodinin sözleri ve kâinat ise melodinin çalındığı o devasa enstrüman. Yaşamın benzetilmeyi en çok hak ettiği şey sanırım onun bir şarkı olma ihtimaliydi. Ve her birimiz bu ilahi şarkının birer parçası olarak ahengin ritmini oluşturuyor, yaşamın şarkısının içinde kendimize bir yer buluyorduk. Öyleyse şimdi hepimiz, içinde kendimizden bir parça koyduğumuz bu yaşam şarkısına saygı duyup onu doyasıya kucaklamalıydık."   Lansman ve İmza Günü 12 Haziran'da Unique Life Style Hotel'de Müjgan Bağlar, yeni kitabının tanıtımı ve imza günü etkinliği için 12 Haziran Çarşamba günü Kuşadası'ndaki Unique Life Style Hotel'de okuyucularıyla buluşacak. Etkinlik saat 19:00'da başlayacak. Tüm kitapseverler, bu özel geceye davetli!   Aydın ve Kuşadası'nda yaşayan tüm edebiyat severler, bu anlamlı etkinlikte Müjgan Bağlar ile tanışma ve kitabını imzalatma fırsatını kaçırmasınlar. "Ben Otuz Beşimde Büyüdüm" kitabı, okuyuculara hayatın derinliklerine dair yeni perspektifler sunmayı vaat ediyor. Daha fazla bilgi ve detaylı program için Kırmızı Balon Yayınevi'nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.
"Tüm kaoslar büyük bir öğretidir. Onu fırsata çevirebilenler için yaşam her an yeniden doğuştur." diyen kıymetli yazarımız Müjgan Bağlar'ın son kitabı "Ben Otuz Beşimde Büyüdüm", şimdi tüm online kitabevleri ve seçkin kitapçılarda okuyucularla buluşuyor.

"Ben Otuz Beşimde Büyüdüm", Kırmızı Balon yayınevinden çıkan ve Müjgan Bağlar'ın kaleminden dökülen derin düşünceleri ve yaşam tecrübelerini içeriyor. Yazar, kitabında varoluşu sonsuz notaları olan bir melodiye benzetiyor ve bizleri bu melodinin notaları olarak tanımlıyor. Bağlar, doğayı bu melodinin sözleri ve kâinatı ise melodinin çalındığı devasa bir enstrüman olarak nitelendiriyor.

Müjgan Bağlar, kitabı hakkında şu ifadeleri kullandı: "Ben var oluşu sonsuz notaları olan bir melodiye benzetirim hep. Ve bizler de yaşam denen bu melodiyi oluşturan birer nota. Doğa, bu melodinin sözleri ve kâinat ise melodinin çalındığı o devasa enstrüman. Yaşamın benzetilmeyi en çok hak ettiği şey sanırım onun bir şarkı olma ihtimaliydi. Ve her birimiz bu ilahi şarkının birer parçası olarak ahengin ritmini oluşturuyor, yaşamın şarkısının içinde kendimize bir yer buluyorduk. Öyleyse şimdi hepimiz, içinde kendimizden bir parça koyduğumuz bu yaşam şarkısına saygı duyup onu doyasıya kucaklamalıydık."

 

Lansman ve İmza Günü 12 Haziran'da Unique Life Style Hotel'de

Müjgan Bağlar, yeni kitabının tanıtımı ve imza günü etkinliği için 12 Haziran Çarşamba günü Kuşadası'ndaki Unique Life Style Hotel'de okuyucularıyla buluşacak. Etkinlik saat 19:00'da başlayacak. Tüm kitapseverler, bu özel geceye davetli!

 

Aydın ve Kuşadası'nda yaşayan tüm edebiyat severler, bu anlamlı etkinlikte Müjgan Bağlar ile tanışma ve kitabını imzalatma fırsatını kaçırmasınlar. "Ben Otuz Beşimde Büyüdüm" kitabı, okuyuculara hayatın derinliklerine dair yeni perspektifler sunmayı vaat ediyor.

Daha fazla bilgi ve detaylı program için Kırmızı Balon Yayınevi'nin web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.