Sitenin sağında bir giydirme reklam

Naci Görür'den Malatya depremine ilişkin açıklama

Gündem 19.05.2023 - 20:30, Güncelleme: 21.05.2023 - 01:30 46313+ kez okundu.
 

Naci Görür'den Malatya depremine ilişkin açıklama

Yer bilimci Naci Görür, Malatya depremiyle ilgili bir açıklama yaptı.
AFAD verilerine göre Malatya'nın Akçadağ ilçesinde saat 11.23'te 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer bilimci Naci Görür, Malatya depremiyle ilgili bir açıklama yaptı. Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından bölgedeki sismik hareketlilik sürüyor. Malatya'da bugün saat 11.23'te bir deprem meydana geldi. AFAD depremin büyüklüğünü 4,1 olarak açıkladı. Merkez üssü Akçadağ ilçesi olan deprem 12,56 kilometre derinlikte gerçekleşti. Deprem, kısa süreli endişe yarattı. İlk belirlemelere göre; depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür depremle ilgili, "Bu deprem 6 Şubat depremlerinde stres yüklenmesinden şüphe ettiğimiz Malatya Fay zonu içerisinde" açıklamasında bulundu
Yer bilimci Naci Görür, Malatya depremiyle ilgili bir açıklama yaptı.

AFAD verilerine göre Malatya'nın Akçadağ ilçesinde saat 11.23'te 4,1 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Yer bilimci Naci Görür, Malatya depremiyle ilgili bir açıklama yaptı.

Kahramanmaraş merkezli deprem felaketinin ardından bölgedeki sismik hareketlilik sürüyor. Malatya'da bugün saat 11.23'te bir deprem meydana geldi.

AFAD depremin büyüklüğünü 4,1 olarak açıkladı. Merkez üssü Akçadağ ilçesi olan deprem 12,56 kilometre derinlikte gerçekleşti.

Deprem, kısa süreli endişe yarattı. İlk belirlemelere göre; depremde herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı.

Yer bilimci Prof. Dr. Naci Görür depremle ilgili, "Bu deprem 6 Şubat depremlerinde stres yüklenmesinden şüphe ettiğimiz Malatya Fay zonu içerisinde" açıklamasında bulundu

Malatya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.