Sitenin sağında bir giydirme reklam

Narin Güran hala bulunamadı; Valilikten açıklama: Kan lekeleri Narin’e ait değil

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.08.2024 - 12:29, Güncelleme: 27.08.2024 - 13:29 53359 kez okundu.
 

Narin Güran hala bulunamadı; Valilikten açıklama: Kan lekeleri Narin’e ait değil

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın evine yaklaşık 20 metre mesafede bulunan kayalıklar üzerinde tespit edilen kan lekelerinin Narin’e ait olmadığı tespit edildi.
  Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran’dan Kur’an kursuna gitmek için evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. 21 Ağustos Çarşamba gününden bu yana kayıp olan Narin’i arama çalışmaları sürerken, evine 20 metre mesafedeki kayalıklar üzerinde kan lekelerinin bulunması üzerine inceleme başlatıldı. Diyarbakır Valiliği, Narin Güran’a ait olduğu iddia edilen kan izinin başka bir çocuğa ait olduğunu duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Bazı medya organları ile sosyal medya hesaplarında kayıp olarak aranan Narin Güran’ın evine yakın bir bölgedeki kayalıklar üzerinde kayıp kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin bulunduğu şeklinde haber ve paylaşımların yer aldığı görülmüştür. Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir. Valiliğimizin koordinasyonda ilgili kurumlarımız vasıtasıyla, her türlü ihtimal değerlendirilerek, kayıp kızımızın aranmasına devam edilmektedir. Her türlü önemli gelişmeden kamuoyu vakitlice bilgilendirilecektir.”
Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın evine yaklaşık 20 metre mesafede bulunan kayalıklar üzerinde tespit edilen kan lekelerinin Narin’e ait olmadığı tespit edildi.

 

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesine bağlı Tavşantepe Mahallesi’nde yaşayan 8 yaşındaki Narin Güran’dan Kur’an kursuna gitmek için evden çıktıktan sonra bir daha haber alınamadı. 21 Ağustos Çarşamba gününden bu yana kayıp olan Narin’i arama çalışmaları sürerken, evine 20 metre mesafedeki kayalıklar üzerinde kan lekelerinin bulunması üzerine inceleme başlatıldı.

Diyarbakır Valiliği, Narin Güran’a ait olduğu iddia edilen kan izinin başka bir çocuğa ait olduğunu duyurdu.

Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Bazı medya organları ile sosyal medya hesaplarında kayıp olarak aranan Narin Güran’ın evine yakın bir bölgedeki kayalıklar üzerinde kayıp kız çocuğuna ait olduğu iddia edilen kan lekelerinin bulunduğu şeklinde haber ve paylaşımların yer aldığı görülmüştür.

Kayalıklar üzerinde bulunan kan lekesinin mahalle sakinlerinden bir çocuğun burnunun kanaması sonucu meydana geldiği tespit edilmiştir. Valiliğimizin koordinasyonda ilgili kurumlarımız vasıtasıyla, her türlü ihtimal değerlendirilerek, kayıp kızımızın aranmasına devam edilmektedir. Her türlü önemli gelişmeden kamuoyu vakitlice bilgilendirilecektir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.