Sitenin sağında bir giydirme reklam

OY’unu Değiştir, OYUN’u Değiştir!

Siyaset 22.03.2024 - 00:26, Güncelleme: 22.03.2024 - 00:27 452+ kez okundu.
 

OY’unu Değiştir, OYUN’u Değiştir!

Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Özcan, belediye meclisleri için de oy kullanılacağını hatırlattı.
Türkiye İşçi Partisi Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Özcan: Rant’a talana ve yoksulluğa karşı, halkçı, kamucu ve sosyalist bediyecilik anlayışıyla 31 mart yerel yönetimler seçimine hazır olduklarını bildirerek yurttaşlara OY’unu değiştir, OYUN’u değiştir! şeklinde çağrıda bulundu.   31 mart günü gerçekleşecek yerel seçimlerde sadece belediye başkanları seçilmeyeceğini ifade eden TİP Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Özcan, belediye meclisleri için de oy kullanılacağını hatırlattı. Halkın sesini taşıyacak  temsilcilerinin  de meclise gönderilesinin çok önemli olduğunu söyleyen Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Ülkemizde maalesef rantla, çevre talanıyla, eşe dosta ihale dağıtmakla, insan kayırmacılıkla, hırsızlıkla, yolsuzlukla, rüşvetle anılan belediyeler de bu işler belediye meclislerinde geçen kararla yapılıyor. İşte bu nedenle yolsuzluk girişimlerine dur diyecek, suçları teşhir edecek, halkın sesini belediyeye taşıyacak temsilcileri göndermemiz çok önemli. İş takipçilerine, komisyonculara, rantçılara parsel parsel satanlara, daha seçim olmadan seçim sonrası iş bağlantılarına mecbur değilsiniz. Çanakkale belediye meclisinde sadece sermayenin değil, halkın temsilcisi olsun istiyorsanız; 31 mart, başka türlü belediyeciliği seçebileceğiniz gün olabilir. TİP olarak verdiğimiz sözü yineliyoruz; yerel yönetimleri baştan aşağıya halkın çıkarına yenileyecek, devlete ve topluma tırnağını geçirmiş, rant ve çıkar ağlarını hep birlikte dağıtacağız.” dedi. TİP Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Özcan, TİP’sinin neden belediye meclislerinde olmasını gerektiği şu sözlerle açıkladı: “Çanakkale’de kentin kaynaklarını ve zenginliğini kendisi ve yandaşları için ganimet gibi gören anlayışla mücadele etmek için, babadan oğula geçen meclis üyeliği değil, halkın temsilcisi olmak için, siyaseti ve belediyeciliği profesyonel meslek haline getirmiş kişilerden alıp, halk’a vermek için, iş takibi yapmak için değil, halkın çıkarlarını korumak için, 25 sene daha aynı tas, aynı hamam devam etmemek için, AKP ile düşman görünüp ortak hareket edenlerden hesap sormak için, Oy’lar TİP’e, halk meclise”
Türkiye İşçi Partisi'nden (TİP) Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Özcan, belediye meclisleri için de oy kullanılacağını hatırlattı.

Türkiye İşçi Partisi Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Özcan: Rant’a talana ve yoksulluğa karşı, halkçı, kamucu ve sosyalist bediyecilik anlayışıyla 31 mart yerel yönetimler seçimine hazır olduklarını bildirerek yurttaşlara OY’unu değiştir, OYUN’u değiştir! şeklinde çağrıda bulundu.

 

31 mart günü gerçekleşecek yerel seçimlerde sadece belediye başkanları seçilmeyeceğini ifade eden TİP Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Özcan, belediye meclisleri için de oy kullanılacağını hatırlattı.

Halkın sesini taşıyacak  temsilcilerinin  de meclise gönderilesinin çok önemli olduğunu söyleyen Özcan, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; “Ülkemizde maalesef rantla, çevre talanıyla, eşe dosta ihale dağıtmakla, insan kayırmacılıkla, hırsızlıkla, yolsuzlukla, rüşvetle anılan belediyeler de bu işler belediye meclislerinde geçen kararla yapılıyor. İşte bu nedenle yolsuzluk girişimlerine dur diyecek, suçları teşhir edecek, halkın sesini belediyeye taşıyacak temsilcileri göndermemiz çok önemli. İş takipçilerine, komisyonculara, rantçılara parsel parsel satanlara, daha seçim olmadan seçim sonrası iş bağlantılarına mecbur değilsiniz. Çanakkale belediye meclisinde sadece sermayenin değil, halkın temsilcisi olsun istiyorsanız; 31 mart, başka türlü belediyeciliği seçebileceğiniz gün olabilir. TİP olarak verdiğimiz sözü yineliyoruz; yerel yönetimleri baştan aşağıya halkın çıkarına yenileyecek, devlete ve topluma tırnağını geçirmiş, rant ve çıkar ağlarını hep birlikte dağıtacağız.” dedi.

TİP Çanakkale Belediye Meclis Üyesi Adayı Cem Özcan, TİP’sinin neden belediye meclislerinde olmasını gerektiği şu sözlerle açıkladı: “Çanakkale’de kentin kaynaklarını ve zenginliğini kendisi ve yandaşları için ganimet gibi gören anlayışla mücadele etmek için, babadan oğula geçen meclis üyeliği değil, halkın temsilcisi olmak için, siyaseti ve belediyeciliği profesyonel meslek haline getirmiş kişilerden alıp, halk’a vermek için, iş takibi yapmak için değil, halkın çıkarlarını korumak için, 25 sene daha aynı tas, aynı hamam devam etmemek için, AKP ile düşman görünüp ortak hareket edenlerden hesap sormak için, Oy’lar TİP’e, halk meclise”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.