Sitenin sağında bir giydirme reklam

Özdağ'dan 'Oğan' açıklaması: Bizi temsil etmez ve bağlamaz

Gündem 22.05.2023 - 03:20, Güncelleme: 23.05.2023 - 03:02 53372+ kez okundu.
 

Özdağ'dan 'Oğan' açıklaması: Bizi temsil etmez ve bağlamaz

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurması üzerine bir açıklama yaptı.
Dağılan Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Ata İttifakı'nın diğer bileşenlerinden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Oğan'ın açıklamasının hemen ardından bir mesaj yayımladı.  Özdağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Oğan'ın açıklamasının kendi politik tercihi olduğunu ve Zafer Partisi'ni hem temsil etmediğini hem de bağlamadığını açıkladı. Mesajının sonunda ise partisinin kararını yarın saat 11.00'de yapacağı açıklamayla duyuracaklarını söyledi.
Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Ata İttifakı'nın adayı Sinan Oğan'ın ikinci turda Erdoğan'ı destekleyeceğini duyurması üzerine bir açıklama yaptı.

Dağılan Ata İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci turunda Cumhur İttifakı'nın adayı Tayyip Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı. Ata İttifakı'nın diğer bileşenlerinden Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, Oğan'ın açıklamasının hemen ardından bir mesaj yayımladı. 

Özdağ, sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, Oğan'ın açıklamasının kendi politik tercihi olduğunu ve Zafer Partisi'ni hem temsil etmediğini hem de bağlamadığını açıkladı. Mesajının sonunda ise partisinin kararını yarın saat 11.00'de yapacağı açıklamayla duyuracaklarını söyledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.