Sitenin sağında bir giydirme reklam

PEDALLAR FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR İÇİN

Gündem 13.09.2024 - 16:45, Güncelleme: 13.09.2024 - 22:02 65068 kez okundu.
 

PEDALLAR FİLİSTİNLİ ÇOCUKLAR İÇİN

Kerpe’den startı verilen ve 4 gün sürecek festival kapsamında bisikletliler, Filistinli çocuklar için pedal çevirdi. Filistin’de yaşanan zulme karşı tek ses olan bisikletliler, Filistinli çocukları temsilen bisiklet gidonlarına rüzgâr gülü taktı.
Filistinli Çocuklar İçin Pedal Çevirdiler Kocaeli'nin gözde turizm merkezi Kandıra, bu yıl 4.'sü düzenlenen Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. Kandıra'nın doğal güzellikleri ve mavi bayraklı plajları ile ön plana çıkan bu bölge, 12-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen festivalle doğaseverleri ve bisiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Festival, Kocaeli’nin doğal zenginliklerini ve turizm rotalarını tanıtmayı amaçlıyor. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, Kocaeli Valiliği, Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Bisiklet Platformu’nun iş birliğiyle gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından gelen bisikletçilerin katıldığı festival, sporun yanı sıra önemli sosyal mesajlar da taşıyor.   3 Ülkeden 350 Bisikletçi Buluştu Festivalin açılış töreni, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Berna Abiş, Kocaeli Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Yavuz, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez ve Kocaeli İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen’in katılımıyla gerçekleştirildi. Bu yılki festivale, 3 ülkeden ve 25 şehirden 350 bisikletçi katıldı. Katılımcılar, Kerpe Ömerağzı kamp alanındaki çadır ve karavanlarda konakladı. Festivalin ilk gününde bisikletçiler, Kerpe’nin ünlü Kartalkayalar bölgesine doğru pedal çevirdi. Güzergâh boyunca Kerpe halkı ve tatilciler bisikletçilere büyük ilgi gösterdi. Gün batımında gerçekleştirilen bu sürüş, keyifli anlara sahne oldu. Pedallar Filistinli Çocuklar İçin Çevrildi Festivalin en anlamlı etkinliklerinden biri ise Filistinli çocuklar için yapılan sürüştü. Filistin'deki çocuklara dikkat çekmek ve orada yaşanan zulme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bisikletçiler, pedal çevirdikleri her kilometrede Filistinli çocukları temsil etti. Bu etkinlik kapsamında bisikletliler, gidonlarına rüzgâr gülleri takarak Filistin’e destek mesajı verdi. Katılımcılar, Filistin’deki zor koşullarda yaşayan çocuklar için tek ses olup dayanışma gösterdi. Festival boyunca sürecek bu anlamlı etkinlik, sporu sosyal sorumlulukla birleştirerek önemli bir farkındalık yarattı.  
Kerpe’den startı verilen ve 4 gün sürecek festival kapsamında bisikletliler, Filistinli çocuklar için pedal çevirdi. Filistin’de yaşanan zulme karşı tek ses olan bisikletliler, Filistinli çocukları temsilen bisiklet gidonlarına rüzgâr gülü taktı.

Filistinli Çocuklar İçin Pedal Çevirdiler

Kocaeli'nin gözde turizm merkezi Kandıra, bu yıl 4.'sü düzenlenen Kocaeli Turizm ve Bisiklet Festivali'ne ev sahipliği yapıyor. Kandıra'nın doğal güzellikleri ve mavi bayraklı plajları ile ön plana çıkan bu bölge, 12-15 Eylül tarihleri arasında gerçekleşen festivalle doğaseverleri ve bisiklet tutkunlarını bir araya getiriyor. Festival, Kocaeli’nin doğal zenginliklerini ve turizm rotalarını tanıtmayı amaçlıyor.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ev sahipliğinde düzenlenen etkinlik, Kocaeli Valiliği, Kandıra Belediyesi ve Kocaeli Bisiklet Platformu’nun iş birliğiyle gerçekleştiriliyor. Türkiye’nin dört bir yanından ve yurt dışından gelen bisikletçilerin katıldığı festival, sporun yanı sıra önemli sosyal mesajlar da taşıyor.

 

3 Ülkeden 350 Bisikletçi Buluştu

Festivalin açılış töreni, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Berna Abiş, Kocaeli Büyükşehir Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Murat Yavuz, Kandıra Belediye Başkanı Erol Ölmez ve Kocaeli İl Kültür Müdürü Fatih Taşdelen’in katılımıyla gerçekleştirildi. Bu yılki festivale, 3 ülkeden ve 25 şehirden 350 bisikletçi katıldı. Katılımcılar, Kerpe Ömerağzı kamp alanındaki çadır ve karavanlarda konakladı.

Festivalin ilk gününde bisikletçiler, Kerpe’nin ünlü Kartalkayalar bölgesine doğru pedal çevirdi. Güzergâh boyunca Kerpe halkı ve tatilciler bisikletçilere büyük ilgi gösterdi. Gün batımında gerçekleştirilen bu sürüş, keyifli anlara sahne oldu.

Pedallar Filistinli Çocuklar İçin Çevrildi

Festivalin en anlamlı etkinliklerinden biri ise Filistinli çocuklar için yapılan sürüştü. Filistin'deki çocuklara dikkat çekmek ve orada yaşanan zulme karşı farkındalık oluşturmak amacıyla bisikletçiler, pedal çevirdikleri her kilometrede Filistinli çocukları temsil etti. Bu etkinlik kapsamında bisikletliler, gidonlarına rüzgâr gülleri takarak Filistin’e destek mesajı verdi.

Katılımcılar, Filistin’deki zor koşullarda yaşayan çocuklar için tek ses olup dayanışma gösterdi. Festival boyunca sürecek bu anlamlı etkinlik, sporu sosyal sorumlulukla birleştirerek önemli bir farkındalık yarattı.

 

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere Ek Video
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.