Sitenin sağında bir giydirme reklam

Seçim yasağı delindi: Telefon mesajıyla oy istedi

Gündem 30.03.2024 - 19:55, Güncelleme: 31.03.2024 - 01:30 69074+ kez okundu.
 

Seçim yasağı delindi: Telefon mesajıyla oy istedi

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) açıkladığı seçim takvimine göre bugün 18:00 itibariyle propaganda serbestliği sona erdi. AKP adayı propaganda yasağı başlar başlamaz seçmenlerden mesaj ile oy istedi.
AKP adayı propaganda yasağı başlar başlamaz seçmenlerden mesaj ile oy istedi. Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) açıkladığı seçim takvimine göre bugün 18:00 itibariyle propaganda serbestliği sona erdi. Buna göre seçime katılan parti ve adayların elektronik posta adreslerine mesaj gönderilmesi, sabit telefonlara sesli, görüntülü veya yazılı iletilerle propaganda yapması yasak. Ancak bu yasak daha ilk saatlerinde delindi.  Yurttaşların www.gazetehalkim.com ‘a gelen usulsüzlük ihbarlarına göre, AKP, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar, kısa mesaj yoluyla propaganda faaliyetlerine hız kesmeden devam etti. AKP'nin Adana Yüreğir Belediye Başkan adayı Halil Nacar, seçmenlere saat 19:40’da yolladığı kısa mesajla oy istedi. AKP adayı gönderdiği mesaj da şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşerilerim; Ben AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar. Yüreğir’imizin yarınları için çıktığımız yolun ilhamı, kurduğumuz hayallerin başrolü ve hedeflerimizi gerçeğe dönüştürecek yegane güç sizlersiniz! Şimdi huzur, güven ve refah dolu yarınlara kavuşma zamanı. Şimdi Yüreğir’linin kazanma zamanı! Sandıklarımıza sahip çıkmak, kentimizin geleceğinine sahip çıkmaktır, geleceğimizi madafaa edeceğiz. Gelin Yüreğir’in geleceğini oylayacağımız bu seçimde, siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp Yüreğir için mührü vuralım. Sizlerin oylarıyla 1 Nisan sabahı Yüreğir kazanacak”
Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) açıkladığı seçim takvimine göre bugün 18:00 itibariyle propaganda serbestliği sona erdi. AKP adayı propaganda yasağı başlar başlamaz seçmenlerden mesaj ile oy istedi.

AKP adayı propaganda yasağı başlar başlamaz seçmenlerden mesaj ile oy istedi.

Yüksek Seçim Kurulu'nun (YSK) açıkladığı seçim takvimine göre bugün 18:00 itibariyle propaganda serbestliği sona erdi.

Buna göre seçime katılan parti ve adayların elektronik posta adreslerine mesaj gönderilmesi, sabit telefonlara sesli, görüntülü veya yazılı iletilerle propaganda yapması yasak.

Ancak bu yasak daha ilk saatlerinde delindi. 

Yurttaşların www.gazetehalkim.com ‘a gelen usulsüzlük ihbarlarına göre, AKP, Yüreğir Belediye Başkan Adayı Halil Nacar, kısa mesaj yoluyla propaganda faaliyetlerine hız kesmeden devam etti.

AKP'nin Adana Yüreğir Belediye Başkan adayı Halil Nacar, seçmenlere saat 19:40’da yolladığı kısa mesajla oy istedi.

AKP adayı gönderdiği mesaj da şu ifadeleri kullandı: “Kıymetli hemşerilerim; Ben AK Parti Yüreğir Belediye Başkan Adayı Dr. Halil Nacar.

Yüreğir’imizin yarınları için çıktığımız yolun ilhamı, kurduğumuz hayallerin başrolü ve hedeflerimizi gerçeğe dönüştürecek yegane güç sizlersiniz!

Şimdi huzur, güven ve refah dolu yarınlara kavuşma zamanı. Şimdi Yüreğir’linin kazanma zamanı!

Sandıklarımıza sahip çıkmak, kentimizin geleceğinine sahip çıkmaktır, geleceğimizi madafaa edeceğiz.

Gelin Yüreğir’in geleceğini oylayacağımız bu seçimde, siyasi kimliklerimizi bir kenara bırakıp Yüreğir için mührü vuralım.

Sizlerin oylarıyla 1 Nisan sabahı Yüreğir kazanacak”

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.