Sitenin sağında bir giydirme reklam

Soner Çetin'den Kemal Kılıçdaroğlu Paylaşımı: "Adalet Yürüyüşü Bizim İlk Adımımızdır"

Gündem 03.07.2024 - 19:31, Güncelleme: 03.07.2024 - 19:32 5508 kez okundu.
 

Soner Çetin'den Kemal Kılıçdaroğlu Paylaşımı: "Adalet Yürüyüşü Bizim İlk Adımımızdır"

. Çetin'in Kılıçdaroğlu'na olan desteğinin ve adalet yürüyüşüne olan vurgusunun, parti içindeki geleceği ve stratejik tercihleri nasıl etkileyeceği merak konusu.
Çukurova Belediyesi eski başkanı Soner Çetin, sosyal medya hesaplarından, CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017 yılında gerçekleştirdiği adalet yürüyüşünden bir fotoğraf paylaştı. Çetin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin. Bu yürüyüş bizim ilk adımımızdır." Sosyal medya platformunda yayınlanan gönderide, Cumhuriyet Halk Partisi'nden iki dönem Çukurova Belediye başkanı seçilen Soner Çetin, Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşüne verdiği destek ve önemin altını çizdi. Çetin'in, 2024 yılında yapılan yerel seçimlerde partisinden aday gösterilmemesinin ardında Kılıçdaroğlu'nu partisinin kurultayında desteklemesi olduğunu belirtmişti. Soner Çetin'in paylaşımı, CHP içindeki siyasi gelişmeler ve parti içi dinamikler üzerinde de bir tartışma başlatmış durumda. Çetin'in Kılıçdaroğlu'na olan desteğinin ve adalet yürüyüşüne olan vurgusunun, parti içindeki geleceği ve stratejik tercihleri nasıl etkileyeceği merak konusu.  
. Çetin'in Kılıçdaroğlu'na olan desteğinin ve adalet yürüyüşüne olan vurgusunun, parti içindeki geleceği ve stratejik tercihleri nasıl etkileyeceği merak konusu.

Çukurova Belediyesi eski başkanı Soner Çetin, sosyal medya hesaplarından, CHP Eski Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 2017 yılında gerçekleştirdiği adalet yürüyüşünden bir fotoğraf paylaştı. Çetin, paylaşımında şu ifadeleri kullandı: "Kimse bu yürüyüşün bir son olduğunu düşünmesin. Bu yürüyüş bizim ilk adımımızdır."

Sosyal medya platformunda yayınlanan gönderide, Cumhuriyet Halk Partisi'nden iki dönem Çukurova Belediye başkanı seçilen Soner Çetin, Kılıçdaroğlu'nun adalet yürüyüşüne verdiği destek ve önemin altını çizdi. Çetin'in, 2024 yılında yapılan yerel seçimlerde partisinden aday gösterilmemesinin ardında Kılıçdaroğlu'nu partisinin kurultayında desteklemesi olduğunu belirtmişti.

Soner Çetin'in paylaşımı, CHP içindeki siyasi gelişmeler ve parti içi dinamikler üzerinde de bir tartışma başlatmış durumda. Çetin'in Kılıçdaroğlu'na olan desteğinin ve adalet yürüyüşüne olan vurgusunun, parti içindeki geleceği ve stratejik tercihleri nasıl etkileyeceği merak konusu.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.