Sitenin sağında bir giydirme reklam

TİP Adayı Ayfer Göl’den CHP’ye ziyaret.

Seçim 17.04.2023 - 17:06, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1606+ kez okundu.
 

TİP Adayı Ayfer Göl’den CHP’ye ziyaret.

TİP Çanakkale milletvekili adayı ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çanakkale Milletvekili Adayı Ayfer Göl, İl Başkanı Göksel Akın ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığına nezaket ziyeretinde bulunarak seçim çalışmaları hakkında görüştü, Türkiye İşçi Partisi Çanakkale 1’inci sıra milletvekili adayı Ayfer Göl, İl Başkanı Göksel Akın ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanı Güler Koçer ve kadın kolları başkanı Sibel Erol ilgiyle karşıladı. Ziyaret sırasında son siyasi gelişmeler ve kadın dayanışması konuları görüşülerek kadınların, TBMM’de daha etkin şekilde temsil edilmesi gerektiği ifade edildi. “Bir Oy Kemal’e Bir Oy TİP’ne” Türkiye İşçi Partisi Çanakkale Milletvekili Adayı Ayfer Göl,14 mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde ‘Bir Oy Kemal’e Bir Oy TİP’ne’ diyerek seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve geçmişte nasıl ki lale devrini bitirdiysek sülale devrinide bitireceğiz. Türkiye İşçi Partisi olarak, tek adam rejimine son vermek için seçim çalışmalarımızı yaparken sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması için destek verdiklerini söyledi. “Kadınlar TBMM ve Çanakkale’de daha etkin temsil edilmeli” Kadın milletvekili adayı olarak, kadın il başkanını ziyaret etmekten ve kadınları siyasetin etkin alanlarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Hep berber kardeşçe bu şehri var etmek istiyoruz. Biz kadınlar için aslolan kadın dayanışmasıdır. Bu anlamda Güler hanım ve Sibel hanım ile yan yana olmaktan gurur duyuyoruz” dedi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanı Güler Koçer de CHP olarak kadın dayanışmasına önem verdiklerini kaydederek, birinci sıradan milletvekili adayının partilerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun olduklarını söylerek TİP milletvekili adayı Ayfer Göl’e başarılar diledi.
TİP Çanakkale milletvekili adayı ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanlığını ziyaret etti.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Çanakkale Milletvekili Adayı Ayfer Göl, İl Başkanı Göksel Akın ve yönetim kurulu üyeleri Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İl Başkanlığına nezaket ziyeretinde bulunarak seçim çalışmaları hakkında görüştü,


Türkiye İşçi Partisi Çanakkale 1’inci sıra milletvekili adayı Ayfer Göl, İl Başkanı Göksel Akın ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerini Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanı Güler Koçer ve kadın kolları başkanı Sibel Erol ilgiyle karşıladı.


Ziyaret sırasında son siyasi gelişmeler ve kadın dayanışması konuları görüşülerek kadınların, TBMM’de daha etkin şekilde temsil edilmesi gerektiği ifade edildi.

“Bir Oy Kemal’e Bir Oy TİP’ne”

Türkiye İşçi Partisi Çanakkale Milletvekili Adayı Ayfer Göl,14 mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinde ‘Bir Oy Kemal’e Bir Oy TİP’ne’ diyerek seçim çalışmalarını sürdürdüklerini ve geçmişte nasıl ki lale devrini bitirdiysek sülale devrinide bitireceğiz. Türkiye İşçi Partisi olarak, tek adam rejimine son vermek için seçim çalışmalarımızı yaparken sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı olması için destek verdiklerini söyledi.

“Kadınlar TBMM ve Çanakkale’de daha etkin temsil edilmeli”

Kadın milletvekili adayı olarak, kadın il başkanını ziyaret etmekten ve kadınları siyasetin etkin alanlarında görmekten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; “Hep berber kardeşçe bu şehri var etmek istiyoruz. Biz kadınlar için aslolan kadın dayanışmasıdır. Bu anlamda Güler hanım ve Sibel hanım ile yan yana olmaktan gurur duyuyoruz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanı Güler Koçer de CHP olarak kadın dayanışmasına önem verdiklerini kaydederek, birinci sıradan milletvekili adayının partilerine yapmış oldukları ziyaretten dolayı memnun olduklarını söylerek TİP milletvekili adayı Ayfer Göl’e başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.