Sitenin sağında bir giydirme reklam

TKP'li Adaylardan Kepez’de Esnaf Ziyareti.

Siyaset 02.04.2023 - 20:21, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1094+ kez okundu.
 

TKP'li Adaylardan Kepez’de Esnaf Ziyareti.

Türkiye Komünist Partisi (TKP) Çanakkale Milletveki Adayları Dr. Eftal Yıldırım ve Nevin Aslan’dan Kepez’de Esnaf Ziyareti.
14 Mayıs’da yapılacak olan seçimlerde 28. Dönem TKP Çanakkale Milletvekili adayları Adayları Dr.Eftal Yıldırım ve Nevin Aslan çalışmalarına ve ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor. Türkiye Kominist Partisi (TKP) Çanakkale millletvekili adayları 14 Mayıs tarihinde yapılacak 28. Dönem milletvekili seçimlerine yönelik çalışmalarına Kepez’de esnaf ziyaretiyle devam ediyor. Esnaf ziyareti sırasında yurttaş sözü verdiler. TKP’li milletvekili adayları ziyaret sırasında konuşan milletvekili adayı Dr. Eftal Yıldırım, eşitlik, kamuculuk ve laiklik temelinde yükselecek aydınlık, bağımsız ve egemen bir Cumhuriyet için aday olduğunu belirterek: “Yerli ve yabancı tekellerin, tarikat ve cemaatlerin, NATO’nun, emperyalistlerin hakim olduğu, her salgında, her selde, her depremde derin acılar çektiğimiz bir ülkede yaşamayı kabul etmiyoruz. Bu ülkeyi onlar batırdılar, biz aydınlığa çıkaracağız. Bu yüzden işimiz çok. Çanakkale’de yaşayan her bir yurttaşa sesimizi duyurmak için çalışıyoruz. Bugün Kepez esnafı ve Kepez sakinlerini ziyaret ederek, bir oy Erdoğan gitsin diye, bir oy TKP’ye dedik.  Seçimlere patronlarla, siyaseti yatırım aracı olarak görenlerle, şovmenlerle girmiyoruz. Adaylarımız emekçiler, kadınlar, gençler; yani halkın gerçek temsilcileri olarak Kepez halkı ile bir araya geldik ve kendilere yurttaş sözünü anlattık.” dedi.
Türkiye Komünist Partisi (TKP) Çanakkale Milletveki Adayları Dr. Eftal Yıldırım ve Nevin Aslan’dan Kepez’de Esnaf Ziyareti.

14 Mayıs’da yapılacak olan seçimlerde 28. Dönem TKP Çanakkale Milletvekili adayları Adayları Dr.Eftal Yıldırım ve Nevin Aslan çalışmalarına ve ziyaretlere hız kesmeden devam ediyor.

Türkiye Kominist Partisi (TKP) Çanakkale millletvekili adayları 14 Mayıs tarihinde yapılacak 28. Dönem milletvekili seçimlerine yönelik çalışmalarına Kepez’de esnaf ziyaretiyle devam ediyor. Esnaf ziyareti sırasında yurttaş sözü verdiler.

TKP’li milletvekili adayları ziyaret sırasında konuşan milletvekili adayı Dr. Eftal Yıldırım, eşitlik, kamuculuk ve laiklik temelinde yükselecek aydınlık, bağımsız ve egemen bir Cumhuriyet için aday olduğunu belirterek: “Yerli ve yabancı tekellerin, tarikat ve cemaatlerin, NATO’nun, emperyalistlerin hakim olduğu, her salgında, her selde, her depremde derin acılar çektiğimiz bir ülkede yaşamayı kabul etmiyoruz. Bu ülkeyi onlar batırdılar, biz aydınlığa çıkaracağız. Bu yüzden işimiz çok. Çanakkale’de yaşayan her bir yurttaşa sesimizi duyurmak için çalışıyoruz. Bugün Kepez esnafı ve Kepez sakinlerini ziyaret ederek, bir oy Erdoğan gitsin diye, bir oy TKP’ye dedik.  Seçimlere patronlarla, siyaseti yatırım aracı olarak görenlerle, şovmenlerle girmiyoruz. Adaylarımız emekçiler, kadınlar, gençler; yani halkın gerçek temsilcileri olarak Kepez halkı ile bir araya geldik ve kendilere yurttaş sözünü anlattık.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.