Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yüzündeki morluklar dikkat çekti

Seçim 31.03.2024 - 14:17, Güncelleme: 31.03.2024 - 16:47 46137+ kez okundu.
 

Yüzündeki morluklar dikkat çekti

Bahçeli'nin kolunun halen askıda olduğu görülürken, yüzündeki morluk ve şişlikler de dikkat çekti.
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu’nda kullandı. Kolu askıda oy kullanan Bahçeli'nin yüzündeki belirgin morluklar da dikkat çekti. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu kullanmak için Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'na geldi. Bahçeli'nin kolunun halen askıda olduğu görülürken, yüzündeki morluk ve şişlikler de dikkat çekti. Bir süredir görüntü vermeyen Bahçeli'nin yüzündeki belirgin morlukların nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmadı. Türkiye’de oy kullanma işlemi YSK tarafından belirlenen saatlere göre, bazı illerde saat 07.00’de bazı illerde ise 08.00 itibarıyla başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli, saat 12.45’de Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu’na gelerek sandığa katılım gösterdi. Bahçeli, oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, yeni yüzyılın mahalli idari seçimleri olarak ilk seçimin gerçekleştirildiğini ifade etti. Bahçeli’nin yüzündeki morlukların nedeni henüz bilinmiyor. MHP Genel Başkanı şunları söyledi: "Seçimlerin bütün siyasi partilerimize, onların değerli adaylarına başarılar diliyorum. Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah çok daha güzel günler, çok daha güzel seçimler gerçekleştirilecektir. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum." Kurultay öncesi omzu burkulmuştu Bahçeli, partisinin  14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi kaza geçirerek omzunu burkmuştu. Partisi Bahçeli'nin ters hareket sonucu kolunun incindiğini açıklamıştı. MHP'nin X hesabından yapılan paylaşımda, "Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun" ifadelerine yer verilmişti.
Bahçeli'nin kolunun halen askıda olduğu görülürken, yüzündeki morluk ve şişlikler de dikkat çekti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu’nda kullandı. Kolu askıda oy kullanan Bahçeli'nin yüzündeki belirgin morluklar da dikkat çekti.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, oyunu kullanmak için Ankara'da Anıttepe Ortaokulu'na geldi.

Bahçeli'nin kolunun halen askıda olduğu görülürken, yüzündeki morluk ve şişlikler de dikkat çekti.

Bir süredir görüntü vermeyen Bahçeli'nin yüzündeki belirgin morlukların nedeniyle ilgili bir açıklama yapılmadı.

Türkiye’de oy kullanma işlemi YSK tarafından belirlenen saatlere göre, bazı illerde saat 07.00’de bazı illerde ise 08.00 itibarıyla başladı. MHP lideri Devlet Bahçeli, saat 12.45’de Ankara’nın Çankaya ilçesinde bulunan Anıttepe Ortaokulu’na gelerek sandığa katılım gösterdi.

Bahçeli, oyunu kullanmasının ardından basın mensuplarının sorularını cevaplayarak, yeni yüzyılın mahalli idari seçimleri olarak ilk seçimin gerçekleştirildiğini ifade etti. Bahçeli’nin yüzündeki morlukların nedeni henüz bilinmiyor.

MHP Genel Başkanı şunları söyledi:

"Seçimlerin bütün siyasi partilerimize, onların değerli adaylarına başarılar diliyorum. Milletimiz için devletimiz için hayırlara vesile olmasını diliyorum. İnşallah çok daha güzel günler, çok daha güzel seçimler gerçekleştirilecektir. Şimdiden bütün milletimize teşekkür ediyorum."

Kurultay öncesi omzu burkulmuştu

Bahçeli, partisinin  14. Olağan Büyük Kurultayı öncesi kaza geçirerek omzunu burkmuştu. Partisi Bahçeli'nin ters hareket sonucu kolunun incindiğini açıklamıştı.

MHP'nin X hesabından yapılan paylaşımda, " Milliyetçi Hareket Partisi 14. Olağan Büyük Kurultayına hamd olsun hazır, kongre öncesi Sn. Genel Başkanımız Devlet Bahçeli ters bir harekete bağlı olarak, omuz burkulması sonucu kolunda bir incinme olmuştur, kendisine geçmiş olsun diyerek, nazarlığımız kabul ediyoruz. Rabbim korusun" ifadelerine yer verilmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.