Sitenin sağında bir giydirme reklam

Edirne'de düzensiz göçmenlere geçit yok!

20.05.2024 - 13:26, Güncelleme: 20.05.2024 - 13:26 96+ kez okundu.
 

Edirne'de düzensiz göçmenlere geçit yok!

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ekipleri, düzensiz göçmenlerin yakalanması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri merkez ilçede bulunan Bosnaköy mülki sınırları içerisinde kaçak yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 3 Suriye uyruklu düzensiz göçmen şahsı yakaladı. Yakalanan göçmenler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Edirne İl Göç İdaresi'ne teslim edilerek ülkelerine geri gönderilmek üzere işlemleri başlatıldı. MERİÇ'TE 8 GÖÇMEN YAKALANDI Bu arada Meriç ilçesinde de ekipler, Nasuhbey Köyü mülki sınırları içerisinde kaçak yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 4 Suriye, 2 Filistin ve 2 Mısır uyruklu olmak üzere toplam 8 düzensiz göçmen şahsı yakaladı. Yakalanan göçmenler de sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Edirne İl Göç İdaresi'ne teslim edilerek ülkelerine geri gönderilmek üzere işlemleri başlatıldı.

Edirne İl Jandarma Komutanlığı Göçmen Kaçakçılığı ile Mücadele ekipleri, düzensiz göçmenlerin yakalanması için çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Erdoğan DEMİR / EDİRNE (İGFA) - Edirne İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı ekipleri merkez ilçede bulunan Bosnaköy mülki sınırları içerisinde kaçak yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 3 Suriye uyruklu düzensiz göçmen şahsı yakaladı. Yakalanan göçmenler, sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Edirne İl Göç İdaresi'ne teslim edilerek ülkelerine geri gönderilmek üzere işlemleri başlatıldı.

MERİÇ'TE 8 GÖÇMEN YAKALANDI

Bu arada Meriç ilçesinde de ekipler, Nasuhbey Köyü mülki sınırları içerisinde kaçak yollardan yurt dışına çıkmaya çalışan 4 Suriye, 2 Filistin ve 2 Mısır uyruklu olmak üzere toplam 8 düzensiz göçmen şahsı yakaladı.

Yakalanan göçmenler de sağlık kontrolünden geçirildikten sonra Edirne İl Göç İdaresi'ne teslim edilerek ülkelerine geri gönderilmek üzere işlemleri başlatıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.