Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını sızdıran Turgay Kocakaya tutuklandı

Gündem 24.03.2024 - 08:16, Güncelleme: 24.03.2024 - 08:17 63748+ kez okundu.
 

Gökhan Zan’a ait olduğu iddia edilen ses kayıtlarını sızdıran Turgay Kocakaya tutuklandı

Turgay Kocakaya'ya "silahlı tehdit" ve "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme" suçlamaları yöneltildi.
Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığını geri çektiği Gökhan Zan adına görüşme yaptığı ve bu görüşmeyi kayda aldığı iddia edilen Turgay Kocakaya tutuklandı. Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, Gökhan Zan’ın suç duyurusu üzerine İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Bu soruşturma çerçevesinde "silahlı tehdit" ve "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme" suçlamaları yöneltilen Kocakaya tutuklanarak cezaevine götürüldü. Kocakaya’nın suç ortağı olduğu iddia edilen kuzeni Nihal Kocakaya ise aranıyor.  
Turgay Kocakaya'ya "silahlı tehdit" ve "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme" suçlamaları yöneltildi.

Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı adaylığını geri çektiği  Gökhan Zan adına görüşme yaptığı ve bu görüşmeyi kayda aldığı iddia edilen Turgay Kocakaya tutuklandı.

Sözcü’den İsmail Saymaz’ın haberine göre, Gökhan Zan’ın suç duyurusu üzerine İskenderun Cumhuriyet Başsavcılığı soruşturma başlattı. Bu soruşturma çerçevesinde "silahlı tehdit" ve "kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme" suçlamaları yöneltilen Kocakaya tutuklanarak cezaevine götürüldü.

Kocakaya’nın suç ortağı olduğu iddia edilen kuzeni Nihal Kocakaya ise aranıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.