Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kral Willem,Türk Büyükelçiye kral gibi karşılama

Dünya 22.02.2023 - 14:49, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1831+ kez okundu.
 

Kral Willem,Türk Büyükelçiye kral gibi karşılama

HOLLANDA KRALI WİLLEM ALEXANDER, LAHEY BÜYÜKELÇİMİZİN GÜVEN MEKTUBUNU ALIŞILMAMIŞ BİR TÖRENLE KABUL ETTİ.
İnsanlığı yasa boğan deprem felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Kral, özel faytonu ile saraya getirilen büyükelçi Selçuk Ünal ile uzun uzun konuştu. Lahey’deki ünlü Noordeinde Sarayı’na halkın otomobil ile yanaşması yasak ama, yaya olarak geçmek ve izlemek mümkündü. Ünlü Noordeinde Sarayı’na, özel fayton arabası ile getirilen ve saraya bandonun çaldığı İstiklâl Marşı ile giriş yapan Büyükelçi Selçuk Ünal, Hollanda Krallığı Şeref Kıtası’nı denetledikten sonra, kendisini bekleyen Kral Willem Alexander tarafından karşılandı. Türkiye de yaşanan deprem felaketi sonrasında, büyükelçimizi kabul etmeden bir gün önce, beraberinde Lahey Belediye Başkanı Van Zanen olduğu halde, Lahey’deki yurttaşlarımızı ziyaret ederek üzüntülerini belirten ve ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Kral Willem Alexander, aynı hassasiyeti, güven mektubunu sunmaya gelen büyükelçimize de gösterdi ve uzun uzun kunuştu. Kral Willem Alexander’in sıcak karşılamasından sonra saraydan ayrılan yeni büyükelçi Ünal, “Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi için taziyelerini tekrarlayan Majesteleri Kral Willem-Alexander’a, kendisinin ve halkının bu zor dönemdeki destekleri için teşekkürlerimizi sunduk” dedi.
HOLLANDA KRALI WİLLEM ALEXANDER, LAHEY BÜYÜKELÇİMİZİN GÜVEN MEKTUBUNU ALIŞILMAMIŞ BİR TÖRENLE KABUL ETTİ.

İnsanlığı yasa boğan deprem felaketinden duyduğu üzüntüyü dile getiren Kral, özel faytonu ile saraya getirilen büyükelçi Selçuk Ünal ile uzun uzun konuştu.

Lahey’deki ünlü Noordeinde Sarayı’na halkın otomobil ile yanaşması yasak ama, yaya olarak geçmek ve izlemek mümkündü. Ünlü Noordeinde Sarayı’na, özel fayton arabası ile getirilen ve saraya bandonun çaldığı İstiklâl Marşı ile giriş yapan Büyükelçi Selçuk Ünal, Hollanda Krallığı Şeref Kıtası’nı denetledikten sonra, kendisini bekleyen Kral Willem Alexander tarafından karşılandı.

Türkiye de yaşanan deprem felaketi sonrasında, büyükelçimizi kabul etmeden bir gün önce, beraberinde Lahey Belediye Başkanı Van Zanen olduğu halde, Lahey’deki yurttaşlarımızı ziyaret ederek üzüntülerini belirten ve ‘geçmiş olsun’ dileğinde bulunan Kral Willem Alexander, aynı hassasiyeti, güven mektubunu sunmaya gelen büyükelçimize de gösterdi ve uzun uzun kunuştu. Kral Willem Alexander’in sıcak karşılamasından sonra saraydan ayrılan yeni büyükelçi Ünal, “Ülkemizde meydana gelen deprem felaketi için taziyelerini tekrarlayan Majesteleri Kral Willem-Alexander’a, kendisinin ve halkının bu zor dönemdeki destekleri için teşekkürlerimizi sunduk” dedi.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.