Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gaziantep Valisi İmamoğlu mitingini yasakladı...

Gündem 24.04.2023 - 14:09, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 2054+ kez okundu.
 

Gaziantep Valisi İmamoğlu mitingini yasakladı...

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Gaziantep'te yapacağı miting, Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından yasaklandı.
14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçileri öncesi Millet İttifakı adına  Türkiye’nin çeşitli ilerinde mitingler yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep’te miting yasağı ile karşılaştı. CHP Gaziantep İl başkanlığı tarafından, Gaziantep Valiliği’ne yazılan resmi yazıda 26 Nisan Çarşamba günü saat 17:00’deki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı miting için kent merkezindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı talep edildi. Cumhuriyet HakPartisi (CHP) Gaziantep İl başkanlığı tarafından, Gaziantep Valiliği’ne yazılan resmi dilekçe sonrası talep edilen alanın mitinglere kapalı olduğu bildirildi.   Gaziantep Valiliğine yapılan başvuru da talep edilen alanın, geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Muharrem İnc, Meral Akşener ve de MHP lideri Devlet Bahçeli’nin miting yaptığı biliniyor.
İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun Gaziantep'te yapacağı miting, Gaziantep Valisi Davut Gül tarafından yasaklandı.

14 Mayıs tarihinde yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve 28. dönem milletvekili seçileri öncesi Millet İttifakı adına  Türkiye’nin çeşitli ilerinde mitingler yapan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu, Gaziantep’te miting yasağı ile karşılaştı.

CHP Gaziantep İl başkanlığı tarafından, Gaziantep Valiliği’ne yazılan resmi yazıda 26 Nisan Çarşamba günü saat 17:00’deki İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı ve Millet ittifakı Cumhurbaşkanı Yardımcısı Ekrem İmamoğlu’nun katılacağı miting için kent merkezindeki 15 Temmuz Demokrasi Meydanı talep edildi.

Cumhuriyet HakPartisi (CHP) Gaziantep İl başkanlığı tarafından, Gaziantep Valiliği’ne yazılan resmi dilekçe sonrası talep edilen alanın mitinglere kapalı olduğu bildirildi.

 

Gaziantep Valiliğine yapılan başvuru da talep edilen alanın, geçtiğimiz yıllarda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Muharrem İnc, Meral Akşener ve de MHP lideri Devlet Bahçeli’nin miting yaptığı biliniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.