Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bilişim Emekçileri Dayanışma Ağı İstanbul’da buluştu

Dünya 09.11.2023 - 22:46, Güncelleme: 10.11.2023 - 11:46 26275+ kez okundu.
 

Bilişim Emekçileri Dayanışma Ağı İstanbul’da buluştu

Bilişim Emekçileri Dayanışma Ağı'nın İstanbul'da yaptığı toplantıda bilişim sektöründe yaşanan sorunlar ele alındı.
Bilişim sektöründe çalışan emekçilerden oluşan Patronların Ensesindeyiz Bilişim Emekçileri Dayanışma Ağı İstanbul’da bir araya geldi. Patronların Ensesindeyiz'de yer alan habere göre, bilişim sektöründe yaşanan sorunların konuşulduğu toplantıda mobbing’e, fazla mesaiye, baskıya karşı neler yapılabileceği ve bilişim emekçilerinin hukuksal olarak ne gibi haklarının olduğu üzerinde duruldu. Çalışma grupları oluşturuldu Çalışma koşullarından dolayı yaşanan sağlık sorunlarının ele alındığı toplantıda bilişim emekçilerinin yaşadığı sıkıntıların kamuoyunda daha fazla gündem olması için çalışma yapma kararı alındı. Toplantıda belirli başlıklarda çalışma grupları oluşturuldu ve bu çalışma gruplarının düzenli olarak sektöre dair sorunları kaleme aldıkları ve her ay bilişim sektörü çalışanlarının yan yana gelerek belirli başlıkları tartışacakları toplantılar yapma kararı alındı.
Bilişim Emekçileri Dayanışma Ağı'nın İstanbul'da yaptığı toplantıda bilişim sektöründe yaşanan sorunlar ele alındı.

Bilişim sektöründe çalışan emekçilerden oluşan Patronların Ensesindeyiz Bilişim Emekçileri Dayanışma Ağı İstanbul’da bir araya geldi.

Patronların Ensesindeyiz'de yer alan habere göre, bilişim sektöründe yaşanan sorunların konuşulduğu toplantıda mobbing’e, fazla mesaiye, baskıya karşı neler yapılabileceği ve bilişim emekçilerinin hukuksal olarak ne gibi haklarının olduğu üzerinde duruldu.

Çalışma grupları oluşturuldu

Çalışma koşullarından dolayı yaşanan sağlık sorunlarının ele alındığı toplantıda bilişim emekçilerinin yaşadığı sıkıntıların kamuoyunda daha fazla gündem olması için çalışma yapma kararı alındı.

Toplantıda belirli başlıklarda çalışma grupları oluşturuldu ve bu çalışma gruplarının düzenli olarak sektöre dair sorunları kaleme aldıkları ve her ay bilişim sektörü çalışanlarının yan yana gelerek belirli başlıkları tartışacakları toplantılar yapma kararı alındı.

İstanbul HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.