Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ege Çağdaş Erzincanlılar Derneği’nden Buca Belediye Başkanı’na Ziyaret

Gündem 20.09.2024 - 09:46, Güncelleme: 20.09.2024 - 10:45 2816 kez okundu.
 

Ege Çağdaş Erzincanlılar Derneği’nden Buca Belediye Başkanı’na Ziyaret

İzmir’de faaliyet gösteren Ege Çağdaş Erzincanlılar Derneği, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, derneğin başkanı Hikmet Bakan ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.
Ziyaret sırasında, derneğin İzmir'de gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki faaliyetleri hakkında bilgi veren Hikmet Bakan, Erzincan kültürünü yaşatmak ve tanıtmak amacıyla düzenledikleri etkinlikleri aktardı. Derneğin İzmir'deki Erzincanlılar arasında dayanışmayı güçlendirmek ve özellikle genç kuşaklara Erzincan’ın kültürel mirasını aktarmak için yaptığı çalışmaların detayları görüşmede ele alındı. Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ise, sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerle iş birliği yapmasının önemine dikkat çekerek, bu tür girişimlerin toplumsal dayanışmayı artırdığına vurgu yaptı. Duman, belediyenin kültürel etkinliklerde dernekle birlikte çalışmaya açık olduğunu belirterek, ilerleyen dönemlerde Ege Çağdaş Erzincanlılar Derneği ile ortak projeler geliştirebileceklerini ifade etti. Dernek Başkanı Hikmet Bakan, misafirperverliği için Başkan Duman’a teşekkür ederken, ziyaretin iki kurum arasında iş birliğini artırması açısından verimli geçtiğini söyledi. Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.
İzmir’de faaliyet gösteren Ege Çağdaş Erzincanlılar Derneği, Buca Belediye Başkanı Görkem Duman’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete, derneğin başkanı Hikmet Bakan ve dernek yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyaret sırasında, derneğin İzmir'de gerçekleştirdiği sosyal, kültürel ve eğitim alanındaki faaliyetleri hakkında bilgi veren Hikmet Bakan, Erzincan kültürünü yaşatmak ve tanıtmak amacıyla düzenledikleri etkinlikleri aktardı. Derneğin İzmir'deki Erzincanlılar arasında dayanışmayı güçlendirmek ve özellikle genç kuşaklara Erzincan’ın kültürel mirasını aktarmak için yaptığı çalışmaların detayları görüşmede ele alındı.

Buca Belediye Başkanı Görkem Duman ise, sivil toplum kuruluşlarının yerel yönetimlerle iş birliği yapmasının önemine dikkat çekerek, bu tür girişimlerin toplumsal dayanışmayı artırdığına vurgu yaptı. Duman, belediyenin kültürel etkinliklerde dernekle birlikte çalışmaya açık olduğunu belirterek, ilerleyen dönemlerde Ege Çağdaş Erzincanlılar Derneği ile ortak projeler geliştirebileceklerini ifade etti.

Dernek Başkanı Hikmet Bakan, misafirperverliği için Başkan Duman’a teşekkür ederken, ziyaretin iki kurum arasında iş birliğini artırması açısından verimli geçtiğini söyledi.

Ziyaret, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.

İzmir HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.