Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği’nden Lösemili Çocuklar İçin Oyuncak Bağışı Kampanyası

Gündem 20.09.2024 - 10:03, Güncelleme: 20.09.2024 - 12:03 38586 kez okundu.
 

Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği’nden Lösemili Çocuklar İçin Oyuncak Bağışı Kampanyası

Adana ve Bursa’daki Lösemili Çocuklara Oyuncak Bağışı Yapılacak
Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği, Adana ve Bursa'da lösemi tedavisi gören çocuklar için bir oyuncak bağışı kampanyası başlattı. Dernek, 8 Ekim tarihinde hastaneleri ziyaret ederek, tedavi gören çocuklara oyuncaklar hediye edecek. Lösemi Hastası Çocuklara Umut Olalım! Dernek yetkilileri, kampanyanın amacının lösemili çocukların moral ve motivasyonunu artırmak olduğunu belirtti. “Lösemi tedavisi gören çocuklarımız, hayatlarının en zorlu dönemlerinden birini yaşıyor. Onların bu süreci daha güçlü ve umut dolu geçirmelerine hep birlikte destek olabiliriz. Küçük bir tebessüm, bir oyuncağın verdiği mutluluk, onların hayatına renk katabilir,” diyerek tüm gönüllüleri kampanyaya katılmaya davet etti. Bağış yapmak isteyen gönüllüler, oyuncaklar, kitaplar ya da boyama malzemeleri gibi hediyelerle çocuklara destek olabilir. Ayrıca hastane ziyaretlerine katılarak çocuklarla vakit geçirmek de mümkün.   Bir Umut Işığı Olun! Dernek tarafından yapılan açıklamada, lösemi tedavisi gören çocukların hastane odalarında zorlu bir mücadele verdiği, ancak onların yanında olmanın büyük bir moral kaynağı olduğu vurgulandı. “Bir çocuğun gülümsemesi dünyalara bedeldir. Onların küçük kalplerine dokunmak ve kocaman umutlar yeşertmek için bir araya geliyoruz. Küçük bir hediye, büyük bir fark yaratabilir. Bazen bir oyuncak, bir umuda dönüşür.” Kampanyaya destek olmak isteyenler, 0546 746 74 85 numaralı telefondan ya da @herpedalbirumut Instagram hesabı üzerinden iletişime geçebilirler. Ziyaret ve Hediye Detayları Oyuncak bağış kampanyası kapsamında, 8 Ekim’de Adana ve Bursa’daki hastanelerde tedavi gören lösemi hastası çocuklar ziyaret edilerek oyuncaklar teslim edilecek. Bağışçılar, hediyelerini gönüllerinden geldiği gibi seçebilir ve derneğin iletişim kanalları üzerinden kampanyaya katılabilirler.
Adana ve Bursa’daki Lösemili Çocuklara Oyuncak Bağışı Yapılacak

Mavi Çocuk Utku Umut Işıkları Derneği, Adana ve Bursa'da lösemi tedavisi gören çocuklar için bir oyuncak bağışı kampanyası başlattı. Dernek, 8 Ekim tarihinde hastaneleri ziyaret ederek, tedavi gören çocuklara oyuncaklar hediye edecek.

Lösemi Hastası Çocuklara Umut Olalım!

Dernek yetkilileri, kampanyanın amacının lösemili çocukların moral ve motivasyonunu artırmak olduğunu belirtti. “ Lösemi tedavisi gören çocuklarımız, hayatlarının en zorlu dönemlerinden birini yaşıyor. Onların bu süreci daha güçlü ve umut dolu geçirmelerine hep birlikte destek olabiliriz. Küçük bir tebessüm, bir oyuncağın verdiği mutluluk, onların hayatına renk katabilir,” diyerek tüm gönüllüleri kampanyaya katılmaya davet etti.

Bağış yapmak isteyen gönüllüler, oyuncaklar, kitaplar ya da boyama malzemeleri gibi hediyelerle çocuklara destek olabilir. Ayrıca hastane ziyaretlerine katılarak çocuklarla vakit geçirmek de mümkün.

 

Bir Umut Işığı Olun!

Dernek tarafından yapılan açıklamada, lösemi tedavisi gören çocukların hastane odalarında zorlu bir mücadele verdiği, ancak onların yanında olmanın büyük bir moral kaynağı olduğu vurgulandı. “Bir çocuğun gülümsemesi dünyalara bedeldir. Onların küçük kalplerine dokunmak ve kocaman umutlar yeşertmek için bir araya geliyoruz. Küçük bir hediye, büyük bir fark yaratabilir. Bazen bir oyuncak, bir umuda dönüşür.”

Kampanyaya destek olmak isteyenler, 0546 746 74 85 numaralı telefondan ya da @herpedalbirumut Instagram hesabı üzerinden iletişime geçebilirler.

Ziyaret ve Hediye Detayları

Oyuncak bağış kampanyası kapsamında, 8 Ekim’de Adana ve Bursa’daki hastanelerde tedavi gören lösemi hastası çocuklar ziyaret edilerek oyuncaklar teslim edilecek. Bağışçılar, hediyelerini gönüllerinden geldiği gibi seçebilir ve derneğin iletişim kanalları üzerinden kampanyaya katılabilirler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.