Sitenin sağında bir giydirme reklam

İYİP olağanüstü kongreye gidiyor

Gündem 01.04.2024 - 14:57, Güncelleme: 01.04.2024 - 23:37 46071+ kez okundu.
 

İYİP olağanüstü kongreye gidiyor

Dün yapılan yerel seçimlerde oy oranı yüzde 3,7'de kalan İYİP'te Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddiaları gündeme gelmişti.
İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin en kısa sürede olağanüstü seçimli kongreye gideceğini duyurdu. Dün yapılan yerel seçimlerde oy oranı yüzde 3,7'de kalan İYİP'te Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddiaları gündeme gelmişti. Akşener bugün düzenlediği basın toplantısında "En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi.  AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daha önce defalarca çağrı yaptıklarını ancak Erdoğan'ın bu çağrılarını geçiştirdiğini söyleyen Akşener "Umarım Erdoğan bu seçim sonucundan gereken dersi almıştır" ifadesini kullandı. "Elbette siyaset kurumu olarak sandıklardan çıkan mesajı duymak hepimizin görevidir" diyen Akşener bu doğrultuda parti olarak üzerlerine düşen sorumluluğu alacaklarını ifade etti. Akşener "Her zaman yaptığımız gibi seçim sonuçlarına ilişkin muhasebemizi ve özeleştirilerimizi yapacağız" dedi. Akşener "Parti tüzüğümüzün genel başkan olarak bana verdiği yetki gereğince en kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" diye konuştu. Dün seçim sonuçlarının ortaya çıkmasının ardından İYİP Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz görevinden istifa etmiş, Meral Akşener'i de istifaya çağırmıştı.
Dün yapılan yerel seçimlerde oy oranı yüzde 3,7'de kalan İYİP'te Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddiaları gündeme gelmişti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener partisinin en kısa sürede olağanüstü seçimli kongreye gideceğini duyurdu.

Dün yapılan yerel seçimlerde oy oranı yüzde 3,7'de kalan İYİP'te Genel Başkan Meral Akşener'in istifa edeceği iddiaları gündeme gelmişti.

Akşener bugün düzenlediği basın toplantısında "En kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" dedi. 

AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a daha önce defalarca çağrı yaptıklarını ancak Erdoğan'ın bu çağrılarını geçiştirdiğini söyleyen Akşener "Umarım Erdoğan bu seçim sonucundan gereken dersi almıştır" ifadesini kullandı.

"Elbette siyaset kurumu olarak sandıklardan çıkan mesajı duymak hepimizin görevidir" diyen Akşener bu doğrultuda parti olarak üzerlerine düşen sorumluluğu alacaklarını ifade etti. Akşener "Her zaman yaptığımız gibi seçim sonuçlarına ilişkin muhasebemizi ve özeleştirilerimizi yapacağız" dedi.

Akşener "Parti tüzüğümüzün genel başkan olarak bana verdiği yetki gereğince en kısa sürede olağanüstü seçimli kongremizi toplayacağız" diye konuştu.

Dün seçim sonuçlarının ortaya çıkmasının ardından İYİP Ekonomi Politikaları Başkanı Bilge Yılmaz görevinden istifa etmiş, Meral Akşener'i de istifaya çağırmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.