Sitenin sağında bir giydirme reklam

TİP Çanakkale 1. Olağan İl Kongresi yapıldı

Siyaset 19.09.2023 - 10:03, Güncelleme: 19.09.2023 - 18:14 21125+ kez okundu.
 

TİP Çanakkale 1. Olağan İl Kongresi yapıldı

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Çanakkale 1. Olağan İl, ve ilçe kongreleri yapıldı.
Belediye Sosyal Tesisleri Ercan Adsız Solununda gerçekleştirilen Türkiye İşçi Partisi’nin ( TİP ) Çanakkale İl, Merkez İlçe, Ayvacık, Gelibolu ve Ezine ilçe 1. Olağan kongrelerinde yeni il ve ilçe başkanları belirlendi. Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Göksel Akın, Çanakkale’nin geçmişten bu yana emperyalizme karşı mücadelenin odak noktalarından biri olduğunu AKP’nin ceberrüt politakalırına karşı da mücadeleyi sürdürdüğünü belirterek, TİP’in bu mücadelenin en önemli sürdürücülerinden biri olduğunu vurguladığı açılış konuşmasının ardından kongre divanı oluşturuldu. Faaliyet raporlarının okunması, görüş ve önerilerin ardından parti üyelerinin oy verme işlemine geçildi. Kongrede blok listeyle yapılan oylama sonucunda; Cem Özcan il başkanı olurken, Adem Dönmez, Alev Solmaz, Ayla Suvar, Doruk Ulaş Özdemir, Ela Tuğal,Fiğen Özkan, Göksel Akın, Güngör Yılmaz, Hüseyin Aysel, Kürşat Berk Yurtsever, Mine Ece Trak ve Selma Çağlayan il yönetim kurulu üyesi,. Hasan Umut Aktürk Merkez İlçe Başkanı, Ali Murat Albekoğlu, Bahadır Güvercin, Elif Çiğdem Şahin, Mesut Çetin ve Umut İnceöz ilçe yönetimkurulu üyesi, Handan Demiralp Ayvacık İlçe Başkanı, Cenk Köstem, Elem Kara, Güzem Oğuz, Murat Koçak ve Sayim Özbayrak ilçe yönetim kurulu üyesi. Damla Bilgin Ezine ilçe başkanı, Beyza Kurt, Cengiz Tapan, Muhammet Nabi Adatepe, Özgür Bozgün ve Ramazan Emir Karadağ ilçe yönetim kurulu üyesi, Hüseyin Ali Kal Gelibolu İlçe Başkanı, Arzu Kaymak, Gökalp Yıldır, Özer Kurcan, Selçuk Topçu ve Yusuf Gündüz ilçe yönetim kuruluna seçildi.
Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Çanakkale 1. Olağan İl, ve ilçe kongreleri yapıldı.

Belediye Sosyal Tesisleri Ercan Adsız Solununda gerçekleştirilen Türkiye İşçi Partisi’nin ( TİP ) Çanakkale İl, Merkez İlçe, Ayvacık, Gelibolu ve Ezine ilçe 1. Olağan kongrelerinde yeni il ve ilçe başkanları belirlendi.

Kongrede bir konuşma yapan İl Başkanı Göksel Akın, Çanakkale’nin geçmişten bu yana emperyalizme karşı mücadelenin odak noktalarından biri olduğunu AKP’nin ceberrüt politakalırına karşı da mücadeleyi sürdürdüğünü belirterek, TİP’in bu mücadelenin en önemli sürdürücülerinden biri olduğunu vurguladığı açılış konuşmasının ardından kongre divanı oluşturuldu.

Faaliyet raporlarının okunması, görüş ve önerilerin ardından parti üyelerinin oy verme işlemine geçildi. Kongrede blok listeyle yapılan oylama sonucunda; Cem Özcan il başkanı olurken, Adem Dönmez, Alev Solmaz, Ayla Suvar, Doruk Ulaş Özdemir, Ela Tuğal,Fiğen Özkan, Göksel Akın, Güngör Yılmaz, Hüseyin Aysel, Kürşat Berk Yurtsever, Mine Ece Trak ve Selma Çağlayan il yönetim kurulu üyesi,. Hasan Umut Aktürk Merkez İlçe Başkanı, Ali Murat Albekoğlu, Bahadır Güvercin, Elif Çiğdem Şahin, Mesut Çetin ve Umut İnceöz ilçe yönetimkurulu üyesi, Handan Demiralp Ayvacık İlçe Başkanı, Cenk Köstem, Elem Kara, Güzem Oğuz, Murat Koçak ve Sayim Özbayrak ilçe yönetim kurulu üyesi. Damla Bilgin Ezine ilçe başkanı, Beyza Kurt, Cengiz Tapan, Muhammet Nabi Adatepe, Özgür Bozgün ve Ramazan Emir Karadağ ilçe yönetim kurulu üyesi, Hüseyin Ali Kal Gelibolu İlçe Başkanı, Arzu Kaymak, Gökalp Yıldır, Özer Kurcan, Selçuk Topçu ve Yusuf Gündüz ilçe yönetim kuruluna seçildi.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.