Sitenin sağında bir giydirme reklam

Adana‘da AK Parti‘nin Adayı Fatih Mehmet Kocaispir

Seçim (Web Sitesi) - Web Sitesi | 17.01.2024 - 22:04, Güncelleme: 18.01.2024 - 13:04 70222+ kez okundu.
 

Adana‘da AK Parti‘nin Adayı Fatih Mehmet Kocaispir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaispir'i telefonla arayarak hem adaylığını tebliğ etti hem kutladı.
Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir oldu. Erdoğan, Kocaispir'i telefonla arayarak hem adaylığını tebliğ etti hem kutladı.   AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerdeki adayları netleşmeye devam ediyor.  Yarın Ankara'da düzenlenecek aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın adayını açıklayacağı 17 büyükşehir den biri de Adana. Kararı, Kocaispir'i telefonla arayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tebliğ etti.  Erdoğan'ın Kocaispir'e, "Yüreğir'deki başarılarını Adana için de bekliyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi'ni istiyoruz" dediği öğrenildi. Resmi adaylığı yarın Ankara'da ilan edilecek olan Kocaispir ise "Bize layık görülen bu görevi de başarıyla yerine getirmek için, ekibimizle, halkımızla birlikte gece gündüz çalışarak, layıkıyla yerine getireceğiz. 1 Nisan sabahı Adana Büyükşehir Belediyesi'nin anahtarını Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğiz" dedi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kocaispir'i telefonla arayarak hem adaylığını tebliğ etti hem kutladı.

Cumhur İttifakı'nın Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Yüreğir Belediye Başkanı Fatih Mehmet Kocaispir oldu. Erdoğan, Kocaispir'i telefonla arayarak hem adaylığını tebliğ etti hem kutladı.

 

AK Parti'nin ve Cumhur İttifakı'nın 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimlerdeki adayları netleşmeye devam ediyor. 

Yarın Ankara'da düzenlenecek aday tanıtım toplantısında Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın adayını açıklayacağı 17 büyükşehir den biri de Adana.

Kararı, Kocaispir'i telefonla arayan Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Erdoğan tebliğ etti. 

Erdoğan'ın Kocaispir'e, "Yüreğir'deki başarılarını Adana için de bekliyoruz. Adana Büyükşehir Belediyesi'ni istiyoruz" dediği öğrenildi.

Resmi adaylığı yarın Ankara'da ilan edilecek olan Kocaispir ise "Bize layık görülen bu görevi de başarıyla yerine getirmek için, ekibimizle, halkımızla birlikte gece gündüz çalışarak, layıkıyla yerine getireceğiz. 1 Nisan sabahı Adana Büyükşehir Belediyesi'nin anahtarını Sayın Cumhurbaşkanımıza takdim edeceğiz" dedi.

Adana HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.