Sitenin sağında bir giydirme reklam

AKP'de vekil transferi planları: 'DEVA, Gelecek ve Saadet'ten bazı isimlerle temas kuruldu'

Siyaset 13.06.2023 - 17:36, Güncelleme: 13.06.2023 - 22:36 20309+ kez okundu.
 

AKP'de vekil transferi planları: 'DEVA, Gelecek ve Saadet'ten bazı isimlerle temas kuruldu'

AKP'nin transfer yapabileceği zayıf halkalara gözünü çevirdiği, DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi’nden bazı isimlerle dolaylı temas kurulduğu iddia edildi.
AKP’de muhalefet partilerinden transfer yapılabilecek “zayıf halkalar”ın konuşulduğu öne sürüldü. Kulislerde, AKP’nin DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi’nden bazı isimlerle dolaylı temas kurduğu iddiası konuşuluyor. Gazete Pencere’den Nuray Babacan’ın kulisine göre, muhalefet partilerinde meydana gelen milletvekili aritmetiği, orta vadede AKP’nin işine yarayacak. 'Hiç sürpriz olmaz' “Parti içerisinde bir süredir, AKP’ye geçme potansiyeline olan isimlerden söz edildiğini” yazan Babacan şunları kaydetti: "Parti içerisinde bir süredir, AKP’ye geçme potansiyeline olan isimlerden söz ediliyor. Bu üç partiden bazı milletvekillerinin eski arkadaşları olduğu, hatta diyaloglarının sürdüğü, bazılarının AKP’ye geçmesinin hiç sürpriz olmayacağı konuşuluyor. Hatta il il isim çıkaranlar bile var. Bu sohbetlerde kabul edilen bir gerçek, üç partinin grup kurması durumunda, vekil transfer etmenin zor alacağı.”
AKP'nin transfer yapabileceği zayıf halkalara gözünü çevirdiği, DEVA, Gelecek ve Saadet Partisi’nden bazı isimlerle dolaylı temas kurulduğu iddia edildi.

AKP’de muhalefet partilerinden transfer yapılabilecek “zayıf halkalar”ın konuşulduğu öne sürüldü. Kulislerde, AKP’nin DEVAGelecek ve Saadet Partisi’nden bazı isimlerle dolaylı temas kurduğu iddiası konuşuluyor.

Gazete Pencere’den Nuray Babacan’ın kulisine göre, muhalefet partilerinde meydana gelen milletvekili aritmetiği, orta vadede AKP’nin işine yarayacak.

'Hiç sürpriz olmaz'

“Parti içerisinde bir süredir, AKP’ye geçme potansiyeline olan isimlerden söz edildiğini” yazan Babacan şunları kaydetti:

"Parti içerisinde bir süredir, AKP’ye geçme potansiyeline olan isimlerden söz ediliyor. Bu üç partiden bazı milletvekillerinin eski arkadaşları olduğu, hatta diyaloglarının sürdüğü, bazılarının AKP’ye geçmesinin hiç sürpriz olmayacağı konuşuluyor. Hatta il il isim çıkaranlar bile var. Bu sohbetlerde kabul edilen bir gerçek, üç partinin grup kurması durumunda, vekil transfer etmenin zor alacağı.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.