Sitenin sağında bir giydirme reklam

Aydın'daki depremzede çocukların bisiklet mutluluğu

Spor 23.03.2023 - 22:07, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1106+ kez okundu.
 

Aydın'daki depremzede çocukların bisiklet mutluluğu

Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi öncülüğünde başlatılan "Bisiklet İyileştirir" projesi sonrası depremzede çocuklar bisiklet hediye edildi.
Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Aydın'a yerleştirilen depremzede çocuklara Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi öncülüğünde düzenlenen "Bisiklet İyileştirir" projesinde alınan bisikletler depremzede çocukları mutlu etti. "Bisiklet İyileştirir" kampanyasında yeni bisikletlerin yanı sıra Aydınlı çocukları da kendi bisikletlerini depremzede çocuklara verilmek üzere teslim kampanya noktasına getirildi. Büyük ilgi gören "Bisikler iyileştirir" projesi sonrası, tamir ve bakımları Sarızeybekler Bisiklet ve Tarık Bisiklet tarafından yapılan bisikletler depremzede miniklere teslim edildi.   "DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU TARİF EDİLEMEZ"   Proje hakkında bilgi veren Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz Turan, düzenlenen bisiklet hediye edildiğini belirterek, "Bisiklet İyileştirir" projesine destek veren herkese çok teşekkür etti. Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz Turan, projenin devam ettiğini bildirerek, depremzede çocukların  yüzlerinde ki mutluluğun tarif edilemeyeceğini belirterek şöyle konuştu: 'Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi olarak, ilimize deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız için bir proje başlattık. Halkımızdan evlerimizde, bodrumlarımızda kalan, kullanmadığımız bisikletleri bağışlamalarını rica ettik. Gelen farklı boylardaki 45 adet bisikletin gerekli tamirat ve bakımlarını yaptırarak kullanılabilir hale getirdik. Bu arada projemizi duyup destek olmak isteyen Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği’nden, önce kendimiz “psikolojik ilk yardım” eğitimi aldık. Derneğimiz üyelerinden öğretmen arkadaşlarımız,okullarında müdür ve rehber öğretmenler ile çalışma yaptı. Uygun öğrencileri tespit edip aileleriyle iletişime geçtik ve davet ettik. En sonunda da geçtiğimiz günlerde, hem yetişkinlere hem çocuklara, rehber öğretmenlerimiz eşliğinde ve ailelerinin sorumluluğunda bisikletleri hediye ettik. Çok güzel dönüşler ve yorumlar alıyoruz. Çok fazla da talep oluştu. Projemize devam ediyoruz." dedi.
Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi öncülüğünde başlatılan "Bisiklet İyileştirir" projesi sonrası depremzede çocuklar bisiklet hediye edildi.

Kahramanmaraş merkezli depremin ardından Aydın'a yerleştirilen depremzede çocuklara Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi öncülüğünde düzenlenen "Bisiklet İyileştirir" projesinde alınan bisikletler depremzede çocukları mutlu etti.

"Bisiklet İyileştirir" kampanyasında yeni bisikletlerin yanı sıra Aydınlı çocukları da kendi bisikletlerini depremzede çocuklara verilmek üzere teslim kampanya noktasına getirildi.

Büyük ilgi gören "Bisikler iyileştirir" projesi sonrası, tamir ve bakımları Sarızeybekler Bisiklet ve Tarık Bisiklet tarafından yapılan bisikletler depremzede miniklere teslim edildi.
 

"DEPREMZEDE ÇOCUKLARIN MUTLULUĞU TARİF EDİLEMEZ"

 

Proje hakkında bilgi veren Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz Turan, düzenlenen bisiklet hediye edildiğini belirterek, "Bisiklet İyileştirir" projesine destek veren herkese çok teşekkür etti.

Bisikletliler Derneği Aydın Şube Başkanı Hümeyra Yıkılmaz Turan, projenin devam ettiğini bildirerek, depremzede çocukların  yüzlerinde ki mutluluğun tarif edilemeyeceğini belirterek şöyle konuştu: 'Bisikletliler Derneği Aydın Şubesi olarak, ilimize deprem bölgesinden gelen vatandaşlarımız için bir proje başlattık. Halkımızdan evlerimizde, bodrumlarımızda kalan, kullanmadığımız bisikletleri bağışlamalarını rica ettik. Gelen farklı boylardaki 45 adet bisikletin gerekli tamirat ve bakımlarını yaptırarak kullanılabilir hale getirdik. Bu arada projemizi duyup destek olmak isteyen Psikolojik Danışma ve Rehberlik Derneği’nden, önce kendimiz “psikolojik ilk yardım” eğitimi aldık. Derneğimiz üyelerinden öğretmen arkadaşlarımız,okullarında müdür ve rehber öğretmenler ile çalışma yaptı. Uygun öğrencileri tespit edip aileleriyle iletişime geçtik ve davet ettik. En sonunda da geçtiğimiz günlerde, hem yetişkinlere hem çocuklara, rehber öğretmenlerimiz eşliğinde ve ailelerinin sorumluluğunda bisikletleri hediye ettik. Çok güzel dönüşler ve yorumlar alıyoruz. Çok fazla da talep oluştu. Projemize devam ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.