Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çanakkale’de hareketli dakikalar.. Belediye otobüsü yolcuları ile birlikte rehin alındı.

Yerel 30.04.2023 - 16:32, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1130+ kez okundu.
 

Çanakkale’de hareketli dakikalar.. Belediye otobüsü yolcuları ile birlikte rehin alındı.

Atatürk caddesinde meydana gelen olay da bir kişi belediye otobüsünü rehin aldı. Otobüsün yolcuları ile rehin alınmasının üzerine yolcular panik ve şok yaşadı.
  Atatürk caddesinde meydana gelen olay da bir kişi belediye otobüsünü rehin aldı. Otobüsün yolcuları ile rehin alınmasının üzerine yolcular panik ve şok yaşadı. Kepez hattında yolcu taşıyan 17 H 0101 plakalı belediye yolcu otobüsünde dehşete düşüren anlar yaşandı. Bugün saat. 16.00 sularında bölge de ‘Köprü Başı’ olarak da bilenen Atatürk caddesi ikinci durakta meydana gelen olayda adlı bir vatandaş, duraktan yolcu aldıktan sonra heraket ederken bir vatandaş belediye otobüsünün önüne atladı. Otobüs şoförünün ani fren yapmasının yolcu olduğunu düşünerek otobüsün kapılarını açtı. Mustafa adlı vatandaş otobüs kapılarının açılması ile birlikte can havli ile belediye otobüsüne binerek, canının tehlikede olduğunu ve polisi aranmasını istedi. Otobüsün hareket etmesini engelleyen Mustafa Günaydın adlı  vatandaş, otobüs şoförünün durumu telefon ile belediye yetkililerine bildirdiği sıra bir anlık dalğınlığından faydalanıp anahtarları aldı. Bölgede emlak işiyle uğraştığını, iş yerini açmasının ardından bir grup tarafından kendisinden haraç istendiğini iddia etti.   Belediye otobüsünde bulunan yolcuların panaik yaşamasının üzerine kapıları açarak yolcular otobüsten indi. Polislerin gelene kadar da otobüsün hareket etmesini engelleyeceğini ve bunu canını kurtamak için yaptığını belirtti. Belediye otobüsünü yolcuları ile birlikte rehin alan Mustafa Günaydın adlı vatandaş, Haraç vermediğini ve nedenle ölümle tehdit edilerek iş yerine ‘Çökme’ marifeti ile el koymak istediklerini ve kendisini de ölümle tehdit ettiklerini söyledi. Olay yerine motorize polis ekiplerinin gelmesinin ardından yolcuların otobüse alınmasıyla hareket etti.
Atatürk caddesinde meydana gelen olay da bir kişi belediye otobüsünü rehin aldı. Otobüsün yolcuları ile rehin alınmasının üzerine yolcular panik ve şok yaşadı.

 

Atatürk caddesinde meydana gelen olay da bir kişi belediye otobüsünü rehin aldı. Otobüsün yolcuları ile rehin alınmasının üzerine yolcular panik ve şok yaşadı.

Kepez hattında yolcu taşıyan 17 H 0101 plakalı belediye yolcu otobüsünde dehşete düşüren anlar yaşandı. Bugün saat. 16.00 sularında bölge de ‘Köprü Başı’ olarak da bilenen Atatürk caddesi ikinci durakta meydana gelen olayda adlı bir vatandaş, duraktan yolcu aldıktan sonra heraket ederken bir vatandaş belediye otobüsünün önüne atladı. Otobüs şoförünün ani fren yapmasının yolcu olduğunu düşünerek otobüsün kapılarını açtı. Mustafa adlı vatandaş otobüs kapılarının açılması ile birlikte can havli ile belediye otobüsüne binerek, canının tehlikede olduğunu ve polisi aranmasını istedi.

Otobüsün hareket etmesini engelleyen Mustafa Günaydın adlı  vatandaş, otobüs şoförünün durumu telefon ile belediye yetkililerine bildirdiği sıra bir anlık dalğınlığından faydalanıp anahtarları aldı. Bölgede emlak işiyle uğraştığını, iş yerini açmasının ardından bir grup tarafından kendisinden haraç istendiğini iddia etti.  

Belediye otobüsünde bulunan yolcuların panaik yaşamasının üzerine kapıları açarak yolcular otobüsten indi. Polislerin gelene kadar da otobüsün hareket etmesini engelleyeceğini ve bunu canını kurtamak için yaptığını belirtti.

Belediye otobüsünü yolcuları ile birlikte rehin alan Mustafa Günaydın adlı vatandaş, Haraç vermediğini ve nedenle ölümle tehdit edilerek iş yerine ‘Çökme’ marifeti ile el koymak istediklerini ve kendisini de ölümle tehdit ettiklerini söyledi.

Olay yerine motorize polis ekiplerinin gelmesinin ardından yolcuların otobüse alınmasıyla hareket etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.