Sitenin sağında bir giydirme reklam

Cumhurbaşkanı tarafından açılışı yapılan tünel açılmamış.

Gündem 20.03.2023 - 21:14, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1505+ kez okundu.
 

Cumhurbaşkanı tarafından açılışı yapılan tünel açılmamış.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar tarafından resmi açılışı yapılan 57. Alay Tüneli trafiğe kapalı olduğu görüldü.
Eceabat - Tekirdağ arasında olan 57. Alay Tüneli, yıllar süren bekleyişin ardından cumartesi günü, 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’nci yıldönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılmıştı. Yapılan açılışın ardından tünelden ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu. Eceabat-Kilye arasındaki 57. Alay Tüneli'nin resmi açılışın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar ile birlikte geçmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Gelibolu-Eceabat arası 25 dakikaya düştüğünü söylemesinin ardından Çanakkale’den Tekirdağ’a gitmek isteyen vatandaşlar tünelin kapalı olduğunu gördü. Yapılan açılışın seçim malzemesi olarak kullanıldığını dile getiren vatandaşlar, "Tüneli değil töreni seçime yetiştirmişler" şeklinde yorum yaptı.   Koçer: "Açılışını Yaptıkları Tünel Açılmamış!" Bunun üzerine bölgeye giderek inceleme yapan CHP Çanakkale İl Başkanı S. Güler Koçer, Eceabat-Kilye arasındaki 57.Alay Tüneli'nin 2019 ve 2021 yıllarında açılışlarının yapılacağı duyurulmasına rağmen 2023 yılında resmi açılışının yapılmasına rağmen tam bitmediğini ve tünelin kapalı olduğunu söyledi. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanı S. Güler Koçer, yazılı bir açıklama yaparak yetkililerin halka gerçekleri söylemeleri konusunda uyardı. CHP İl Başkanı Koçer, şunları söyledi: "Geçtiğimiz 18 Mart'ta AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gelibolu Eceabat arasındaki tünellerin açılışını yapmıştı. Arkadaşlarımız ile yaptığımız incelemeler sonucunda Eceabat-Kilye arasındaki57. Alay Tüneli’nin kapalı olduğunugördük vefotoğrafladık. Halkımız da bunu görmüştür. Önce 2019 sonra 2020 yılında açılacağı söylenen proje 2023 yılında bile tam bitmemiştir. Yetkilileri halka gerçekleri söylemeleri konusunda uyarıyoruz. Tünelin ivedi bir şekilde açılmasını bekliyoruz!"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar tarafından resmi açılışı yapılan 57. Alay Tüneli trafiğe kapalı olduğu görüldü.

Eceabat - Tekirdağ arasında olan 57. Alay Tüneli, yıllar süren bekleyişin ardından cumartesi günü,
18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi’nin 108’nci yıldönümünde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından resmi açılışı yapılmıştı. Yapılan açılışın ardından tünelden ilk olarak Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan oldu.

Eceabat-Kilye arasındaki 57. Alay Tüneli'nin resmi açılışın ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Milli Savunma Bakanı Hulisi Akar ile birlikte geçmişti.



Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın  Gelibolu-Eceabat arası 25 dakikaya düştüğünü söylemesinin ardından Çanakkale’den Tekirdağ’a gitmek isteyen vatandaşlar tünelin kapalı olduğunu gördü. Yapılan açılışın seçim malzemesi olarak kullanıldığını dile getiren vatandaşlar, "Tüneli değil töreni seçime yetiştirmişler" şeklinde yorum yaptı.
 


Koçer: "Açılışını Yaptıkları Tünel Açılmamış!"

Bunun üzerine bölgeye giderek inceleme yapan CHP Çanakkale İl Başkanı S. Güler Koçer, Eceabat-Kilye arasındaki 57.Alay Tüneli'nin 2019 ve 2021 yıllarında açılışlarının yapılacağı duyurulmasına rağmen 2023 yılında resmi açılışının yapılmasına rağmen tam bitmediğini ve tünelin kapalı olduğunu söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çanakkale İl Başkanı S. Güler Koçer, yazılı bir açıklama yaparak yetkililerin halka gerçekleri söylemeleri konusunda uyardı.

CHP İl Başkanı Koçer, şunları söyledi: "Geçtiğimiz 18 Mart'ta AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Gelibolu Eceabat arasındaki tünellerin açılışını yapmıştı. Arkadaşlarımız ile yaptığımız incelemeler sonucunda Eceabat-Kilye arasındaki57. Alay Tüneli’nin kapalı olduğunugördük vefotoğrafladık. Halkımız da bunu görmüştür. Önce 2019 sonra 2020 yılında açılacağı söylenen proje 2023 yılında bile tam bitmemiştir. Yetkilileri halka gerçekleri söylemeleri konusunda uyarıyoruz. Tünelin ivedi bir şekilde açılmasını bekliyoruz!"



Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.