Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çanakkale'de TKP Kadın Dayanışma Komitesi'nden 8 Mart buluşması

Gündem 09.03.2023 - 14:29, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1702+ kez okundu.
 

Çanakkale'de TKP Kadın Dayanışma Komitesi'nden 8 Mart buluşması

Türkiye Kominist Partisi (TKP) Çanakkale Kadın Dayanışma Komitesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde bir etkinlik düzenledi.
Türkiye Kominist partisi (TKP) Çanakkale Kadın Dayanışma Komitesi tarafından  8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde bankalar caddesind eözel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin yaptığı kadın işçi heykellerinin sergilenmesi ve müzik dinletisiyle başladı.  Türkiye Kominist Partisi (TKP) gönüllüsü Hümay Ongan Yurttaş Sözü kampanyasına imza atma çağrısı yaparak, "Dostlar bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Yaşadığımız büyük deprem felaketinin üzerinden bir aydan fazla zaman geçti. On binlerce yurttaşımızı toprağa verdik, milyonlarca insan yurdundan edildi. Bu deprem felaketi boyunca yaşadıklarımız, ülkemizde insan hayatının ne kadar değersiz olduğunu, bize bir kez daha gösterdi. AKP’nin tüccar aklı hepimizi bu enkazın altında bıraktı, buna izin vermeyeceğiz. Sokaklarında kadın ve erkek, kol kola özgürce yürüyeceğimiz kentleri kuracağız. Biz emekçi kadınlar bu patron düzenine boyun eğmiyoruz, planlı ve devletçi bir ülkeyi biz kuracağız, yurttaş sözü veriyoruz" dedi. Çanakkale TKP Milletvekili adayı Nevin Aslan ise konuşmasına "Hepimizin Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun" diyerek başladı. Aslan "Kadın erkek eşit biçimde yaşadığımız bir dünya yaratacağız. Çocuklarımızın tarikatlara mahkum edilmediği bir ülke kuracağız. Kadınların nasıl güldüğüne, giyindiğine, kaçta nerede olduklarına karışılmayacak bir memleket yaratacağız, yurttaş sözü veriyoruz" dedi.
Türkiye Kominist Partisi (TKP) Çanakkale Kadın Dayanışma Komitesi 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde bir etkinlik düzenledi.

Türkiye Kominist partisi (TKP) Çanakkale Kadın Dayanışma Komitesi tarafından  8 Mart Emekçi Kadınlar Günü'nde bankalar caddesind eözel bir etkinlik düzenledi. Etkinlik, Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü öğrencilerinin yaptığı kadın işçi heykellerinin sergilenmesi ve müzik dinletisiyle başladı. 

Türkiye Kominist Partisi (TKP) gönüllüsü Hümay Ongan Yurttaş Sözü kampanyasına imza atma çağrısı yaparak, "Dostlar bugün 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü. Yaşadığımız büyük deprem felaketinin üzerinden bir aydan fazla zaman geçti. On binlerce yurttaşımızı toprağa verdik, milyonlarca insan yurdundan edildi. Bu deprem felaketi boyunca yaşadıklarımız, ülkemizde insan hayatının ne kadar değersiz olduğunu, bize bir kez daha gösterdi. AKP’nin tüccar aklı hepimizi bu enkazın altında bıraktı, buna izin vermeyeceğiz. Sokaklarında kadın ve erkek, kol kola özgürce yürüyeceğimiz kentleri kuracağız. Biz emekçi kadınlar bu patron düzenine boyun eğmiyoruz, planlı ve devletçi bir ülkeyi biz kuracağız, yurttaş sözü veriyoruz" dedi.

Çanakkale TKP Milletvekili adayı Nevin Aslan ise konuşmasına "Hepimizin Dünya Emekçi Kadınlar Günümüz kutlu olsun" diyerek başladı. Aslan "Kadın erkek eşit biçimde yaşadığımız bir dünya yaratacağız. Çocuklarımızın tarikatlara mahkum edilmediği bir ülke kuracağız. Kadınların nasıl güldüğüne, giyindiğine, kaçta nerede olduklarına karışılmayacak bir memleket yaratacağız, yurttaş sözü veriyoruz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.