Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP Adana Milletvekili A. Adayı Bülent Öğrü'den il örgütüne ziyaret.

Siyaset 17.03.2023 - 13:10, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1524+ kez okundu.
 

CHP Adana Milletvekili A. Adayı Bülent Öğrü'den il örgütüne ziyaret.

Milletvekili Aday Adayı Öğrü'den ilk ziyaret il teşkilatına.
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili aday adayı Bülent Öğrü, partisinin il başkanı Mehmet Çelebi ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin sevilen isimlerinden iş insanı Bülent Öğrü, CHP Genel Merkezi'nde yaptığı milletvekili aday adaylığı başvurusu sonrası ilk ziyareti Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve yönetim kuruluna yaparak, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi. CHP Adana Milletvekili A.adayı Bülent Öğrü, il başkanı Mehmet Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmede; "14 Mart 2023 itibarıyla CHP Adana Milletvekili a.adayı olmak için Genel Merkezime adaylık başvurumu yaptım. Türkiye nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın, Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte ülke yönetiminde söz sahibi olmak beni onurlandıracaktır. Türkiye’ye ve partimize hayırlı olmasını temenni  ediyorum." dedi. Partiler için  il ve ilçe teşkilatlarının adeta birer göz bebekleri olduğunu söyleyen Öğrü; Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adana’da ki başarısının altında en önemli unsurun ilçelerde, köylerde mahallelerde CHP'yi temsil eden parti teşkilatları olduğunu dile getirdi. Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi de, Partisinin Yüreğir ilçe başkanlığı dahil, bir çok görevde başarılı olduğunu söyleyerek, Bülent Öğrü'nün milletvekili aday adaylığı sonrası ilk ziyareti il teşkilatına yapmasından dolayı memnun olduğunu belirtti.     Bülent Öğrü kimdir; 1967 yılında Adana'da doğan Öğrü, Harran Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Almanca ve ve Arapça bilen Öğrü, evli ve üç çocuk babası.
Milletvekili Aday Adayı Öğrü'den ilk ziyaret il teşkilatına.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili aday adayı Bülent Öğrü, partisinin il başkanı Mehmet Çelebi ve yönetim kurulunu ziyaret ederek, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Cumhuriyet Halk Partisi'nin sevilen isimlerinden iş insanı Bülent Öğrü, CHP Genel Merkezi'nde yaptığı milletvekili aday adaylığı başvurusu sonrası ilk ziyareti Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ve yönetim kuruluna yaparak, 14 Mayıs'ta yapılacak seçimlere yönelik çalışmaları hakkında bilgi verdi.

CHP Adana Milletvekili A.adayı Bülent Öğrü, il başkanı Mehmet Çelebi ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığı görüşmede; "14 Mart 2023 itibarıyla CHP Adana Milletvekili a.adayı olmak için Genel Merkezime adaylık başvurumu yaptım. Türkiye nin 13. Cumhurbaşkanı Sayın, Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte ülke yönetiminde söz sahibi olmak beni onurlandıracaktır. Türkiye’ye ve partimize hayırlı olmasını temenni  ediyorum." dedi.


Partiler için  il ve ilçe teşkilatlarının adeta birer göz bebekleri olduğunu söyleyen Öğrü; Cumhuriyet Halk Partisi'nin Adana’da ki başarısının altında en önemli unsurun ilçelerde, köylerde mahallelerde CHP'yi
temsil eden parti teşkilatları olduğunu dile getirdi.

Cumhuriyet Halk Partisi Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi de, Partisinin Yüreğir ilçe başkanlığı dahil, bir çok görevde başarılı olduğunu söyleyerek, Bülent Öğrü'nün milletvekili aday adaylığı sonrası ilk ziyareti il teşkilatına yapmasından dolayı memnun olduğunu belirtti.

 

 


Bülent Öğrü kimdir;
1967 yılında Adana'da doğan Öğrü, Harran Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünü bitirdi. Almanca ve ve Arapça bilen Öğrü, evli ve üç çocuk babası.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.