Sitenin sağında bir giydirme reklam

Mehmet Aslantuğ, TİP'ten aday oldu

Siyaset 30.03.2023 - 14:04, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1723+ kez okundu.
 

Mehmet Aslantuğ, TİP'ten aday oldu

Oyuncu Mehmet Aslantuğ, TİP'ten milletvekili adayı oldu.
Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, oyuncu Mehmet Aslantuğ'un 14 Mayıs seçimlerinde partisinin milletvekili adayı olduğunu duyurdu. Sosyal medya hesabından paylaşımda buluna TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Aslantuğ'a milletvekilliği teklifini kendilerinin yaptığını söyledi ve kabul ettiği için ünlü oyuncuya teşekkür etti. Çok sayıda sinema ve filmde rol alan oyuncu Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili adayı oldu. TİP Genel Başkanı Erkan Baş tarafından yapılan açıklamada, “Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz” denildi ve şöyle devam edildi: “Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ’a yürekten teşekkür ediyorum. #TİPSenin Kaptan.”
Oyuncu Mehmet Aslantuğ, TİP'ten milletvekili adayı oldu.

Türkiye İşçi Partisi (TİP) Genel Başkanı Erkan Baş, oyuncu Mehmet Aslantuğ'un 14 Mayıs seçimlerinde partisinin milletvekili adayı olduğunu duyurdu.

Sosyal medya hesabından paylaşımda buluna TİP Genel Başkanı Erkan Baş, Aslantuğ'a milletvekilliği teklifini kendilerinin yaptığını söyledi ve kabul ettiği için ünlü oyuncuya teşekkür etti.

Çok sayıda sinema ve filmde rol alan oyuncu Mehmet Aslantuğ, Türkiye İşçi Partisi’nden milletvekili adayı oldu.

TİP Genel Başkanı Erkan Baş tarafından yapılan açıklamada, “Onu sadece unutulmayan rolleriyle değil, planlı bir provokasyona maruz bırakılan Ahmet Kaya’yı cesurca savunmasıyla da hep şükranla hatırlıyoruz” denildi ve şöyle devam edildi:

“Milletvekilliği adaylık teklifimizi kabul ederek bize güç veren sevgili Mehmet Aslantuğ’a yürekten teşekkür ediyorum. #TİPSenin Kaptan.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.