Sitenin sağında bir giydirme reklam

TİP 2.Tarım Konferansı Lüleburgaz’da gerçekleştirildi

Siyaset 09.04.2023 - 20:14, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1280+ kez okundu.
 

TİP 2.Tarım Konferansı Lüleburgaz’da gerçekleştirildi

Türkiye İşçi Partisi 2. Tarım Konferansı, Lüleburgaz’da Aşkıye Neşet Çal Sahnesi’nde gerçekleştirildi.
Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Kırklareli Lüleburgaz ilçesinde düzenlediği 2. Tarım Konferansı tamamlandı. Aşkıye Neşet Çal Sahnesi’nde düzenlenen konferansa birçok çiftçi, ormancı, ekolojist, alanlarında uzman akademisyenlerin yanı  TİP milletvekili adayları katıldı. Türkiye İşçi Partisi Bilim Kurulu tarafından hazırlanan ve  “Yeniden Tarım, Herkes İçin Gıda” diyerek yola çıkan II. Tarım Konferansı, Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde yapıldı. TİP Bilim Kurulu adına Dr. İlke Bereketli’nin açılış konuşmasının ardından panele geçildi. “Yeniden Tarım Herkes İçin Gıda” sloganıyla yapılacak olan konferansa Aylin Topal, Ecehan Balta, Fatih Özden ve Zeynep Ökten’in panelist olarak yer alacağı konferansta ayçiçeği üreticileri, balıkçılar, buğday, pirinç ve mısır üreticileri, hayvan yetiştiricileri, kanola üreticileri, sebze ve meyve üreticileri, seracılar, tarım işçileri, Trakya Üretici Kooperatif Temsilcileri, Yetiştirici Birlikleri ve deprem bölgesinden üretici ve kadın kooperatifleri temsilcileri katıldı.
Türkiye İşçi Partisi 2. Tarım Konferansı, Lüleburgaz’da Aşkıye Neşet Çal Sahnesi’nde gerçekleştirildi.

Türkiye İşçi Partisi’nin (TİP) Kırklareli Lüleburgaz ilçesinde düzenlediği 2. Tarım Konferansı tamamlandı. Aşkıye Neşet Çal Sahnesi’nde düzenlenen konferansa birçok çiftçi, ormancı, ekolojist, alanlarında uzman akademisyenlerin yanı  TİP milletvekili adayları katıldı.

Türkiye İşçi Partisi Bilim Kurulu tarafından hazırlanan ve  “Yeniden Tarım, Herkes İçin Gıda” diyerek yola çıkan II. Tarım Konferansı, Aşkiye Neşet Çal Sahnesi’nde yapıldı.

TİP Bilim Kurulu adına Dr. İlke Bereketli’nin açılış konuşmasının ardından panele geçildi.

“Yeniden Tarım Herkes İçin Gıda” sloganıyla yapılacak olan konferansa Aylin Topal, Ecehan Balta, Fatih Özden ve Zeynep Ökten’in panelist olarak yer alacağı konferansta ayçiçeği üreticileri, balıkçılar, buğday, pirinç ve mısır üreticileri, hayvan yetiştiricileri, kanola üreticileri, sebze ve meyve üreticileri, seracılar, tarım işçileri, Trakya Üretici Kooperatif Temsilcileri, Yetiştirici Birlikleri ve deprem bölgesinden üretici ve kadın kooperatifleri temsilcileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.