Sitenin sağında bir giydirme reklam

TKP Milletvekili Adaylarından Çanakkale Barosuna Ziyaret

Seçim 13.04.2023 - 18:09, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1035+ kez okundu.
 

TKP Milletvekili Adaylarından Çanakkale Barosuna Ziyaret

TKP Çanakkale Milletvekili Adayları Çanakkale Barosunu ziyaret ederek seçim çalışmaları ve seçim güvenliği konularında görüştüler.
Türkiye Kominist Partisi (TKP) 28. Dönem Çanakkale Milletvekili Adayları Nevin Aslan, Eftal Yıldırım ve parti heyetiyle birlikte Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin ile Baro Genel Sekreteri Av. Eyüp Aygül’ü ziyaret ettiler. Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağı 14 Mayıs öncesinde seçim güvenliği çalışmaları hakkında alınması gereken önlemleri değerlendiren Türkiye Kominist Partisi Çanakkale Milletvekili Adayları, Baro Başkanı Av. Hande Keskin ile Baro Genel Sekreteri Av. Eyüp Aygül ile yaptıkları görüşmede seçim güvenliği konusunda alınacak önlemler ve hukuksal bilgilendirme gereksinimlerine yönelik yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular. Çanakkale Baro Başkanlığını ziyaretleri sırasında konuşan Türkiye Kominist Partisi Çanakkale Milletvekili Adayları Nevin Aslan ve Eftal Yıldırım. TKP’nin seçim sürecindeki siyasal duruşu, ilkeleri ve seçim çalışmalarının yanı sıra başta yargı’nın durumu olmak üzere ülkenin ekonomik, siyasal ve toplumsal durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundular. TKP Milletvekili Adayları, önümüzdeki dönemde Baro gibi meslek örgütleri ve Demokratik Kitle Örgütleri’yle birlikte iletişim olanaklarının artırılması için yapılacak parti polikaları konusunda bilgi verdiler. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin de Türkiye Barolar Birliği (TBB),olarak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağı 14 Mayıs öncesinde seçim güvenliği çalışma başlatıldığını,TBB Eğitim Merkezi tarafından, 34 Barodan 59 avukatın katılımıyla Ankara’da eğiticilerin eğitimi çalışması yapıldığını bildirdi. Baro Başkanı Av. Hande Keskin konuşmasının devamında; “Yurttaşların kullandıkları oyun sandıktan gerçek iradelerini yansıtacak şekilde çıkmasının ancak seçim güvenliği ile sağlanabileceğine dikkat çekerek, “Buradan alınacak veriler ve hazırladığımız seçim hukuku rehberiyle, kendi illerinizdeki meslektaşların eğitimine katkı sunabilmenizi amaçladık” dedi.
TKP Çanakkale Milletvekili Adayları Çanakkale Barosunu ziyaret ederek seçim çalışmaları ve seçim güvenliği konularında görüştüler.

Türkiye Kominist Partisi (TKP) 28. Dönem Çanakkale Milletvekili Adayları Nevin Aslan, Eftal Yıldırım ve parti heyetiyle birlikte Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin ile Baro Genel Sekreteri Av. Eyüp Aygül’ü ziyaret ettiler.

Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağı 14 Mayıs öncesinde seçim güvenliği çalışmaları hakkında alınması gereken önlemleri değerlendiren Türkiye Kominist Partisi Çanakkale Milletvekili Adayları, Baro Başkanı Av. Hande Keskin ile Baro Genel Sekreteri Av. Eyüp Aygül ile yaptıkları görüşmede seçim güvenliği konusunda alınacak önlemler ve hukuksal bilgilendirme gereksinimlerine yönelik yapılacak çalışmalar hakkında değerlendirmelerde bulundular.

Çanakkale Baro Başkanlığını ziyaretleri sırasında konuşan Türkiye Kominist Partisi Çanakkale Milletvekili Adayları Nevin Aslan ve Eftal Yıldırım. TKP’nin seçim sürecindeki siyasal duruşu, ilkeleri ve seçim çalışmalarının yanı sıra başta yargı’nın durumu olmak üzere ülkenin ekonomik, siyasal ve toplumsal durumuna ilişkin değerlendirmelerde bulundular.

TKP Milletvekili Adayları, önümüzdeki dönemde Baro gibi meslek örgütleri ve Demokratik Kitle Örgütleri’yle birlikte iletişim olanaklarının artırılması için yapılacak parti polikaları konusunda bilgi verdiler.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Çanakkale Baro Başkanı Av. Hande Keskin de Türkiye Barolar Birliği (TBB),olarak Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimlerinin yapılacağı 14 Mayıs öncesinde seçim güvenliği çalışma başlatıldığını,TBB Eğitim Merkezi tarafından, 34 Barodan 59 avukatın katılımıyla Ankara’da eğiticilerin eğitimi çalışması yapıldığını bildirdi.

Baro Başkanı Av. Hande Keskin konuşmasının devamında; “Yurttaşların kullandıkları oyun sandıktan gerçek iradelerini yansıtacak şekilde çıkmasının ancak seçim güvenliği ile sağlanabileceğine dikkat çekerek, “Buradan alınacak veriler ve hazırladığımız seçim hukuku rehberiyle, kendi illerinizdeki meslektaşların eğitimine katkı sunabilmenizi amaçladık” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.