Sitenin sağında bir giydirme reklam

Demirtaş'tan Erdoğan'a 'Selo' yanıtı: 'Kuyruğuna basılmış kedi gibi miyavlıyor'

Siyaset 25.04.2023 - 09:04, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1223+ kez okundu.
 

Demirtaş'tan Erdoğan'a 'Selo' yanıtı: 'Kuyruğuna basılmış kedi gibi miyavlıyor'

Selahattin Demirtaş, kendisi hakkında, "Terörist Selo" ifadesini kullanan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, "Kaybetmenin paniği ve korkusuyla, meydan meydan gezip 'Selo, Selo' diye kuyruğuna basılmış kedi gibi miyavlayıp duruyor" yanıtını verdi.
Selahattin Demirtaş, Kürt sorununun çözümü için Yeşil Sol Parti'nin Meclis'te güçlü temsil edilmesi gerektiğini belirterek, 'birlik' çağrısını yineledi.   Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisi hakkında, "Terörist Selo" ifadesini kullanan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, "Kaybetmenin paniği ve korkusuyla, meydan meydan gezip 'Selo, Selo' diye kuyruğuna basılmış kedi gibi miyavlayıp duruyor" yanıtını verdi. Demirtaş'ın Yeşil Sol Parti'nin Hakkari mitingine gönderdiği mesajı eşi Başak Demirtaş okudu.  Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle: Yapacağımız ilk iş, demokrasiyi büyüterek barışa katkı sağlamak, Kürt sorununu Meclis çatısı altında çözüme kavuşturmak için çalışmak olacaktır. Bunun için de Yeşil Sol Partinin en güçlü şekilde Meclis’te olması hayati derecede önemlidir. Ayrılık gayrılık yapanlar, kendi başına vekillik peşinde koşanlar bizi üzüyor. Dönem koltuk, makam, mevki peşinde koşma dönemi değil. Hakkari’deki tüm ailelerimizi, gençleri, kadınları, Yeşil Sol Parti adayları etrafında kenetlenmeye çağırıyorum. Başka partilere ya da bağımsız adaylara tek bir oyunuz bile gitmemelidir. Önümüzdeki seçimler partiler arasında yaşanan klasik, demokratik bir yarış değil, keşke öyle olsaydı. Biriler, aslanları kafese kilitleyince çakalların ormanın kralı olacağını sanıyordu. Yanıldılar, yenildiler. Şimdi ormanın kralı, 14 Mayıs’ta sandığa gidecek olan sizlersiniz artık.   
Selahattin Demirtaş, kendisi hakkında, "Terörist Selo" ifadesini kullanan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, "Kaybetmenin paniği ve korkusuyla, meydan meydan gezip 'Selo, Selo' diye kuyruğuna basılmış kedi gibi miyavlayıp duruyor" yanıtını verdi.

Selahattin Demirtaş, Kürt sorununun çözümü için Yeşil Sol Parti'nin Meclis'te güçlü temsil edilmesi gerektiğini belirterek, 'birlik' çağrısını yineledi.

 

Edirne Cezaevi'nde tutuklu bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş, kendisi hakkında, "Terörist Selo" ifadesini kullanan AKP'li Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a, "Kaybetmenin paniği ve korkusuyla, meydan meydan gezip 'Selo, Selo' diye kuyruğuna basılmış kedi gibi miyavlayıp duruyor" yanıtını verdi.

Demirtaş'ın Yeşil Sol Parti'nin Hakkari mitingine gönderdiği mesajı eşi Başak Demirtaş okudu. 

Açıklamadan öne çıkan başlıklar şöyle:

  • Yapacağımız ilk iş, demokrasiyi büyüterek barışa katkı sağlamak, Kürt sorununu Meclis çatısı altında çözüme kavuşturmak için çalışmak olacaktır. Bunun için de Yeşil Sol Partinin en güçlü şekilde Meclis’te olması hayati derecede önemlidir.
  • Ayrılık gayrılık yapanlar, kendi başına vekillik peşinde koşanlar bizi üzüyor. Dönem koltuk, makam, mevki peşinde koşma dönemi değil. Hakkari’deki tüm ailelerimizi, gençleri, kadınları, Yeşil Sol Parti adayları etrafında kenetlenmeye çağırıyorum. Başka partilere ya da bağımsız adaylara tek bir oyunuz bile gitmemelidir.
  • Önümüzdeki seçimler partiler arasında yaşanan klasik, demokratik bir yarış değil, keşke öyle olsaydı.
  • Biriler, aslanları kafese kilitleyince çakalların ormanın kralı olacağını sanıyordu. Yanıldılar, yenildiler. Şimdi ormanın kralı, 14 Mayıs’ta sandığa gidecek olan sizlersiniz artık.   
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.