Sitenin sağında bir giydirme reklam

TİP milletvekili adayı akademisyen Elif Çongur gözaltına alındı

Gündem 28.04.2023 - 21:28, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1153+ kez okundu.
 

TİP milletvekili adayı akademisyen Elif Çongur gözaltına alındı

KHK'li akademisyen ve TİP milletvekili adayı Elif Çongur, Ankara’dan İstanbul’a gelmek için bindiği uçaktan gözaltına alındı.
KHK'li akademisyen ve TİP milletvekili adayı Elif Çongur, Ankara’dan İstanbul’a gelmek için bindiği uçaktan gözaltına alındığını duyurdu. Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nin Tiyatro Bölümü'nden Barış İçin Akademisyenler Bildirisi'ni imzaladığı için 2017’de KHK’yle ihraç edilen TİP Ankara 3. bölge Milletvekili adayı Elif Çongur, gözaltına alındığını duyurdu. Çongur, Ankara’dan İstanbul’a gelmek için bindiği uçaktan gözaltına alındığını duyurdu. Çongur, yaşananları “uçaktan aldılar ifadeye götürüyorlar. du bakalım” notuyla paylaştı. https://twitter.com/elifcongur/status/1651980179755921410?s=20   Türkiye İşçi Partisi de (TİP)  Ankara 3. bölge Milletvekili adayı Elif Çongur, gözaltına alınmasına tepki göstererek; "İktidarın son günlerini uydurma gerekçelerle muhalefete göz dağı vermekle harcayanlar iyi bilsin ki, 14 mayıs'ta bu düzenin sonu gelecek, asıl suçlular hesağ verecek"denildi.  
KHK'li akademisyen ve TİP milletvekili adayı Elif Çongur, Ankara’dan İstanbul’a gelmek için bindiği uçaktan gözaltına alındı.

KHK'li akademisyen ve TİP milletvekili adayı Elif Çongur, Ankara’dan İstanbul’a gelmek için bindiği uçaktan gözaltına alındığını duyurdu.

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi'nin Tiyatro Bölümü'nden Barış İçin Akademisyenler Bildirisi'ni imzaladığı için 2017’de KHK’yle ihraç edilen TİP Ankara 3. bölge Milletvekili adayı Elif Çongur, gözaltına alındığını duyurdu.

Çongur, Ankara’dan İstanbul’a gelmek için bindiği uçaktan gözaltına alındığını duyurdu. Çongur, yaşananları “uçaktan aldılar ifadeye götürüyorlar. du bakalım” notuyla paylaştı.

https://twitter.com/elifcongur/status/1651980179755921410?s=20

 

Türkiye İşçi Partisi de (TİP)  Ankara 3. bölge Milletvekili adayı Elif Çongur, gözaltına alınmasına tepki göstererek; "İktidarın son günlerini uydurma gerekçelerle muhalefete göz dağı vermekle harcayanlar iyi bilsin ki, 14 mayıs'ta bu düzenin sonu gelecek, asıl suçlular hesağ verecek"denildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.