Sitenin sağında bir giydirme reklam

KARADAĞ’A VEKİL GİBİ KARŞILAMA

Yaşam 05.05.2023 - 11:51, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 2310+ kez okundu.
 

KARADAĞ’A VEKİL GİBİ KARŞILAMA

Millet İttifakı CHP Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ Çan’da vekil gibi karşılandı.
Millet İttifakı tarafından seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan köy ziyaretlerine katılan CHP Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ Bostandere,Bozgüç ve Doğanca köylerini ziyaret etti. Ziyarete Yeşim Karadağ’ın yanı sıraGelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer, Gelecek Partisi Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, CHP Çan İlçe Başkanı İsmail Hakkı Sezgin, Deva Parti Çan İlçe Başkanı Mehmet Öz, Demokatrak Parti Çan İlçe Başkanı Ertan Öztürk ve patililer katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiile karşılanan Karadağ; “Bu gün karşınıza başımız dik, alnımız temiz çıkıyoruz. Burada ilçe başkanlarım var, il başkanım var. Sedçimden seçime gelen kadrolaryok burada. Hangimize ihtiyacınız var biz hep burada olduk, olmaya devam edeceğiz. Birileri çıkmış diyor ki 14 Mayıs bir siyasi darbedir. Ya arkadaş adama sormazlarmı sen millet iradesine nasıl siyasi derbe dersin. Bu köylünün ürünü tarlada kalıyor. Bu köylü yem ücretleri altında eziliyor. Bu köylü gübreyi alırken düşünmüyor. Bu halk artık senin yalanlarına kanmıyor. Bir zamanlar ‘Ananıda al git’ diyenler, bakın burası Çan biz anamızıda aldık sandığa geliyoruz.Biz bacımızı, kardeşimizialdık baharı getiriyoruz. Millet İttifakı iktidarında köylüde rahat nefes alacak, emeklide rahat nefes alacak, gençlerimizde artık rahat nefes alacak” ifadelerini kullandı. “ÖNCEDEN KÖYLÜNÜN SÖZÜ SENETTİ” Köylülerin sorunlarını en iyi bilen ittifak biziz diyen Karadağ; “Ben sizin bir kardeşinizim. Bırakalım vekilliği, sıradan Yeşim kardeşiniz evladınızım.Önceden şehre gelip birşeyler alsanız söylediğiniz şey ’Harmana öderim’.  O söz senetti. Şimdi benim köylüm harmanı kaldırsada kazanamıyo,bu iktidar 20 yılda sizin sözünüzü yere eğdirdi. Ben yanlışa yanlış demeyi bilir karşısında dururum. Dün yine bir köy ziyaretimde bir ablam bana şunu dedi. ‘Kızım ben hayvanlarımıyok pahasına sattım oğlumun okul masrafları için. Yoksa çocuk okuyamayacaktı. Benim 3 çocuğum var birini büyüttüm hayvanlarla. Şimdi ben hayvanlarıma bakamıyorum buna dur diyecekmisiniz’. Buradan verdiğim sözü tekrarlıyorum. Bu köylü artık ezilmeyecek. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi ‘KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR’ şerefim üzerine yemin ederim ki bu düzen bitecek. Bu tek adam gidecek, geleceğe umutla bakan Türkiye çok yakın”dedi.
Millet İttifakı CHP Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ Çan’da vekil gibi karşılandı.

Millet İttifakı tarafından seçim çalışmaları kapsamında hazırlanan köy ziyaretlerine katılan CHP Çanakkale 3. Sıra Milletvekili Adayı Yeşim Karadağ Bostandere,Bozgüç ve Doğanca köylerini ziyaret etti. Ziyarete Yeşim Karadağ’ın yanı sıraGelecek Partisi Genel Merkez İdari ve Mali İşler Başkan Yardımcısı Hüseyin Yıldırım, Gelecek Partisi İl Başkanı Vahap Özsüer, Gelecek Partisi Çan İlçe Başkanı Ferudun Algan, CHP Çan İlçe Başkanı İsmail Hakkı Sezgin, Deva Parti Çan İlçe Başkanı Mehmet Öz, Demokatrak Parti Çan İlçe Başkanı Ertan Öztürk ve patililer katıldı. Vatandaşların yoğun ilgisiile karşılanan Karadağ; “Bu gün karşınıza başımız dik, alnımız temiz çıkıyoruz. Burada ilçe başkanlarım var, il başkanım var. Sedçimden seçime gelen kadrolaryok burada. Hangimize ihtiyacınız var biz hep burada olduk, olmaya devam edeceğiz. Birileri çıkmış diyor ki 14 Mayıs bir siyasi darbedir. Ya arkadaş adama sormazlarmı sen millet iradesine nasıl siyasi derbe dersin. Bu köylünün ürünü tarlada kalıyor. Bu köylü yem ücretleri altında eziliyor. Bu köylü gübreyi alırken düşünmüyor. Bu halk artık senin yalanlarına kanmıyor. Bir zamanlar ‘Ananıda al git’ diyenler, bakın burası Çan biz anamızıda aldık sandığa geliyoruz.Biz bacımızı, kardeşimizialdık baharı getiriyoruz. Millet İttifakı iktidarında köylüde rahat nefes alacak, emeklide rahat nefes alacak, gençlerimizde artık rahat nefes alacak” ifadelerini kullandı.

“ÖNCEDEN KÖYLÜNÜN SÖZÜ SENETTİ”

Köylülerin sorunlarını en iyi bilen ittifak biziz diyen Karadağ; “Ben sizin bir kardeşinizim. Bırakalım vekilliği, sıradan Yeşim kardeşiniz evladınızım.Önceden şehre gelip birşeyler alsanız söylediğiniz şey ’Harmana öderim’.  O söz senetti. Şimdi benim köylüm harmanı kaldırsada kazanamıyo,bu iktidar 20 yılda sizin sözünüzü yere eğdirdi. Ben yanlışa yanlış demeyi bilir karşısında dururum. Dün yine bir köy ziyaretimde bir ablam bana şunu dedi. ‘Kızım ben hayvanlarımıyok pahasına sattım oğlumun okul masrafları için. Yoksa çocuk okuyamayacaktı. Benim 3 çocuğum var birini büyüttüm hayvanlarla. Şimdi ben hayvanlarıma bakamıyorum buna dur diyecekmisiniz’. Buradan verdiğim sözü tekrarlıyorum. Bu köylü artık ezilmeyecek. Ulu Önder Atatürk’ün dediği gibi ‘KÖYLÜ MİLLETİN EFENDİSİDİR’ şerefim üzerine yemin ederim ki bu düzen bitecek. Bu tek adam gidecek, geleceğe umutla bakan Türkiye çok yakın”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.