Sitenin sağında bir giydirme reklam

Yandaş anket firması 'bu rakamlara kefilim' dedi, kendi sonucunu açıkladı

04.05.2023 - 11:06, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 2214+ kez okundu.
 

Yandaş anket firması 'bu rakamlara kefilim' dedi, kendi sonucunu açıkladı

AKP’ye yakınlığı ile bilinen SONAR anket firmasının sahibi Hakan Bayrakçı, seçim için yaptıkları anketin sonucunu açıkladı.
Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinin yapılacağı 14 mayısa kısa bir süre kalan anket firmalarının düzenlediği kamuoyu araştırmalarına her gün bir yenisi daha eklleniyor. Geçtiğimiz hafta 15 anket firmasının yaptığı araştırmada Milet İttifakı ortalama 2.6 önde çıkarken son olarak AKP’ye yakınlığı ile bilenen SONAR Araştırma'da seçimlere yöneliksonuçlarını açıkladı ve iddialı konuştu. AKP'ye yakın SONAR Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın konuğu oldu, yaptığı anketin sonuçlarını yayınladı. Bayrakçı'nın açıkladığı anket sonucuna göre ilk turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı yüzde 48,4, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise 44,1. Olduğunu iddia etti. Seçimin ikinci turunda ise Bayrakçı, Erdoğan'ın 52,1'le seçimi kazanacağını, Kılıçdaroğlu'nun 47,9'da kalacağını öne sürdü. Bayrakçı, "Bizim rakamlarımız 1-1,5 olarak aşağı ve yukarı da oynayabilir. Ben bu rakamlara kefilim. Aksini söyleyen herkesle de hesaplaşmaya hazırım" dedi.
AKP’ye yakınlığı ile bilinen SONAR anket firmasının sahibi Hakan Bayrakçı, seçim için yaptıkları anketin sonucunu açıkladı.

Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem milletvekili seçimlerinin yapılacağı 14 mayısa kısa bir süre kalan anket firmalarının düzenlediği kamuoyu araştırmalarına her gün bir yenisi daha eklleniyor. Geçtiğimiz hafta 15 anket firmasının yaptığı araştırmada Milet İttifakı ortalama 2.6 önde çıkarken son olarak AKP’ye yakınlığı ile bilenen SONAR Araştırma'da seçimlere yöneliksonuçlarını açıkladı ve iddialı konuştu.

AKP'ye yakın SONAR Araştırma'nın Başkanı Hakan Bayrakçı, CNN Türk ekranlarında Ahmet Hakan'ın konuğu oldu, yaptığı anketin sonuçlarını yayınladı.

Bayrakçı'nın açıkladığı anket sonucuna göre ilk turda Cumhur İttifakı adayı Recep Tayyip Erdoğan'ın oy oranı yüzde 48,4, Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'nun ise 44,1. Olduğunu iddia etti.

Seçimin ikinci turunda ise Bayrakçı, Erdoğan'ın 52,1'le seçimi kazanacağını, Kılıçdaroğlu'nun 47,9'da kalacağını öne sürdü.

Bayrakçı, "Bizim rakamlarımız 1-1,5 olarak aşağı ve yukarı da oynayabilir. Ben bu rakamlara kefilim. Aksini söyleyen herkesle de hesaplaşmaya hazırım" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.