Sitenin sağında bir giydirme reklam

Züğürt Ağa Filmi Sahnesi Gerçek Oldu

Dünya 17.05.2023 - 20:38, Güncelleme: 17.05.2023 - 02:38 46394+ kez okundu.
 

Züğürt Ağa Filmi Sahnesi Gerçek Oldu

Oy kullandığı sandıktan partisine oy çıkmayan TKP Mİlletvekili Adayı Ahmet Batur 'Kendi partime oy verememiş oldum, iyi mi' açıklamasında bulundu.
Türkiye Komünist Partisi'nin İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Batur, YSK'nin tutağına göre,14 Mayıs'ta gerçekeleşen 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde oy kullandığı sandıktan partisine oy çıkmadığını açıkladı. Konuya ilişkişn sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Batur, şu ifadeleri kullandı: "TKP milletvekili adayıyım. Eşimle birlikte aynı sandıkta oy kullandık. Bugün oy ve ötesinin sitesinden bakayım dedim. Bir de ne göreyim. Kendi partime oy verememiş oldum, iyi mi! Müşahitlere sordum. Bize verilen tutanaklarda yanlış yok. Ama YSK'ya hatalı tutanak iletilmiş."
Oy kullandığı sandıktan partisine oy çıkmayan TKP Mİlletvekili Adayı Ahmet Batur 'Kendi partime oy verememiş oldum, iyi mi' açıklamasında bulundu.

Türkiye Komünist Partisi'nin İstanbul 2. Bölge Milletvekili Adayı Ahmet Batur, YSK'nin tutağına göre,14 Mayıs'ta gerçekeleşen 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nde oy kullandığı sandıktan partisine oy çıkmadığını açıkladı.

Konuya ilişkişn sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Batur, şu ifadeleri kullandı:

"TKP milletvekili adayıyım. Eşimle birlikte aynı sandıkta oy kullandık. Bugün oy ve ötesinin sitesinden bakayım dedim. Bir de ne göreyim. Kendi partime oy verememiş oldum, iyi mi! Müşahitlere sordum. Bize verilen tutanaklarda yanlış yok. Ama YSK'ya hatalı tutanak iletilmiş."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.