Sitenin sağında bir giydirme reklam

İstanbul’da deprem açıklamalarına polis müdahalesi; çok sayıda kişiye gözaltı

Gündem 26.02.2023 - 23:54, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 20150+ kez okundu.
 

İstanbul’da deprem açıklamalarına polis müdahalesi; çok sayıda kişiye gözaltı

İstanbul Emek, Barış, Demokrasi Güçleri Deprem Koordinasyonu ile TİP’in Kadıköy’de yapmak istediği basın açıklamalarına polis müdahale etti, onlarca kişi gözaltına alındı.
İstanbul Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri Deprem Kriz Koordinasyonu’nun deprem bölgelerinde yaşanan ihmallerle ilgili Kadıköy’de yapmak istediği açıklama polis tarafından engellendi. “Deprem değil rantçı düzeniniz öldürdü”, “Şimdi dayanışma zamanı” sloganlarıyla Kadıköy Rıhtım’da yapılacak eylemin kaymakamlık tarafından yasaklandığı açıklandı. İstanbul Emek, Barış, Demokrasi Güçleri Deprem Koordinasyonu ile TİP’in Kadıköy’de yapmak istediği basın açıklamalarına polis saldırdı, onlarca kişi gözaltına alındı. Yasak kararının ardından Kadıköy İskele Meydanı’na çıkan bütün yollar ablukaya alındı. Yasağa rağmen eylem için toplananları polis darp ederek gözaltına aldı. Gazetecilerin görüntü almasını da engellemeye çalışan polis, gözaltına alınanları Vatan Emniyet’e götürdü.
İstanbul Emek, Barış, Demokrasi Güçleri Deprem Koordinasyonu ile TİP’in Kadıköy’de yapmak istediği basın açıklamalarına polis müdahale etti, onlarca kişi gözaltına alındı.

İstanbul Emek, Barış ve Demokrasi Güçleri Deprem Kriz Koordinasyonu’nun deprem bölgelerinde yaşanan ihmallerle ilgili Kadıköy’de yapmak istediği açıklama polis tarafından engellendi.

“Deprem değil rantçı düzeniniz öldürdü”, “Şimdi dayanışma zamanı” sloganlarıyla Kadıköy Rıhtım’da yapılacak eylemin kaymakamlık tarafından yasaklandığı açıklandı.

İstanbul Emek, Barış, Demokrasi Güçleri Deprem Koordinasyonu ile TİP’in Kadıköy’de yapmak istediği basın açıklamalarına polis saldırdı, onlarca kişi gözaltına alındı.

Yasak kararının ardından Kadıköy İskele Meydanı’na çıkan bütün yollar ablukaya alındı. Yasağa rağmen eylem için toplananları polis darp ederek gözaltına aldı.

Gazetecilerin görüntü almasını da engellemeye çalışan polis, gözaltına alınanları Vatan Emniyet’e götürdü.

Habere ifade bırak !
Mert Çuhadaroğlu
Mert Çuhadaroğlu
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.