Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çanakkale'de Öğrenciler Ölümlere Karşı Sokağa Çıktı

Gündem (Web Sitesi) - Web Sitesi | 27.10.2023 - 04:37, Güncelleme: 27.10.2023 - 04:37 46423+ kez okundu.
 

Çanakkale'de Öğrenciler Ölümlere Karşı Sokağa Çıktı

Çanakkale'de öğrenciler, Aydın'daki yurtta asansör faciasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencisi Samet Taş için sokağa çıktı.
Çanakkale Kerime Sultan KYK Yurdu bahçesinde toplanan öğrenciler, Aydın Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda asansörün düşmesiyle bir öğrencinin yaşamını yitirmesi ve ÇOMÜ öğrencisi Samet Taş'ın yaşamına son vermesi üzerine KYK yurtlarında yaşanan ihmallere tepki göstermek için yurt bahçesinde toplanarak iskele meydanına yürüdü.   Çanakkale Kerime Sultan KYK Yurdunda kalan öğrencilerin kısa sürede bölgede ki tüm yurtlara yayıldı ve binlerce üniversite öğrencisi alkış ve sloganlarla yurtlarının önünden iskele meydana kadar yürüyerek iskele meydanın da birleşti. Öğrenciler sık sık "Kaza değil, cinayet. Hayatta kalmak istiyoruz. Ölmeye değil, barınmaya geldik." Sloganları attı. Sabah saatlerine kadar iskele meydanında bekleyen öğrenciler daha sessizce dağılarak yurtlarına döndü.
Çanakkale'de öğrenciler, Aydın'daki yurtta asansör faciasında hayatını kaybeden Zeren Ertaş ve Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) öğrencisi Samet Taş için sokağa çıktı.

Çanakkale Kerime Sultan KYK Yurdu bahçesinde toplanan öğrenciler, Aydın Güzelhisar Kız Öğrenci Yurdu'nda asansörün düşmesiyle bir öğrencinin yaşamını yitirmesi ve ÇOMÜ öğrencisi Samet Taş'ın yaşamına son vermesi üzerine KYK yurtlarında yaşanan ihmallere tepki göstermek için yurt bahçesinde toplanarak iskele meydanına yürüdü.

 

Çanakkale Kerime Sultan KYK Yurdunda kalan öğrencilerin kısa sürede bölgede ki tüm yurtlara yayıldı ve binlerce üniversite öğrencisi alkış ve sloganlarla yurtlarının önünden iskele meydana kadar yürüyerek iskele meydanın da birleşti. Öğrenciler sık sık "Kaza değil, cinayet. Hayatta kalmak istiyoruz. Ölmeye değil, barınmaya geldik." Sloganları attı. Sabah saatlerine kadar iskele meydanında bekleyen öğrenciler daha sessizce dağılarak yurtlarına döndü.

Çanakkale HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.