Sitenin sağında bir giydirme reklam

Çavuşoğlu'ndan Sudan'dan tahliyelerle ilgili açıklama: '640 kişi Etiyopya'ya ulaştı'

25.04.2023 - 01:12, Güncelleme: 14.05.2023 - 02:02 1158+ kez okundu.
 

Çavuşoğlu'ndan Sudan'dan tahliyelerle ilgili açıklama: '640 kişi Etiyopya'ya ulaştı'

Türk vatandaşlarından 640'ının Etiyopya'ya ulaştığını açıklandı.
Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Sudan'dan tahliye için yola çıkan Türk vatandaşlarından 640'ının Etiyopya'ya ulaştığını açıkladı. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sudan'daki çatışmalar nedeniyle ülkeden tahliye edilen Türk vatandaşlarına ilişkin açıklama yaptı. Çavuşoğlu otobüslerle yola çıkan 1490 kişiden 640'ının Etiyopya'ya ulaştığını, bunlardan 189'unun başkent Addis Ababa'ya doğru gittiğini, 850 kişinin ise yolda olduğunu belirtti.
Türk vatandaşlarından 640'ının Etiyopya'ya ulaştığını açıklandı.

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu Sudan'dan tahliye için yola çıkan Türk vatandaşlarından 640'ının Etiyopya'ya ulaştığını açıkladı.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Sudan'daki çatışmalar nedeniyle ülkeden tahliye edilen Türk vatandaşlarına ilişkin açıklama yaptı.

Çavuşoğlu otobüslerle yola çıkan 1490 kişiden 640'ının Etiyopya'ya ulaştığını, bunlardan 189'unun başkent Addis Ababa'ya doğru gittiğini, 850 kişinin ise yolda olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.