Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP'den açıklama: 'İtirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı'

Gündem 17.05.2023 - 18:32, Güncelleme: 17.05.2023 - 01:32 36302+ kez okundu.
 

CHP'den açıklama: 'İtirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı'

CHP'li Erkek, 'Her bir oyun takipçisi olmaya devam edeceğiz' dedi.
14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerin ıslak imzalı tutunakları ile YSK'nin veriler arasındaki tutarsızlığa dair açıklamada bulunan CHP'li Erkek, 'Her bir oyun takipçisi olmaya devam edeceğiz' dedi. CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nin ıslak imzalı tutanakları ile YSK'nin yayımladığı veriler arasındaki tutarsızlığa ilişkin açıklamada bulundu. Konuya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Erkek, şu ifadeleri kullandı: "Tüm sandık sonuç tutanaklarımızı biz sistemimize girdik. YSK da girdi. YSK verisiyle uyuşmayan sandıklara ilişkin itirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı. Düzeltmeler ilçe seçim kurulları tarafından yapılacaktır. Her bir oyun takipçisi olmaya devam edeceğiz."
CHP'li Erkek, 'Her bir oyun takipçisi olmaya devam edeceğiz' dedi.

14 Mayıs'ta gerçekleştirilen seçimlerin ıslak imzalı tutunakları ile YSK'nin veriler arasındaki tutarsızlığa dair açıklamada bulunan CHP'li Erkek, 'Her bir oyun takipçisi olmaya devam edeceğiz' dedi.

href="https://gazetehalkim.com/ara?q=CHP " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">CHP Hukuk ve Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Muharrem Erkek, 14 Mayıs'ta gerçekleştirilen Cumhurbaşkanı Seçimi ve 28. Dönem Milletvekili Seçimi'nin ıslak imzalı tutanakları ile YSK'nin yayımladığı veriler arasındaki tutarsızlığa ilişkin açıklamada bulundu.

Konuya ilişkin sosyal medya üzerinden açıklamada bulunan Erkek, şu ifadeleri kullandı:

"Tüm sandık sonuç tutanaklarımızı biz sistemimize girdik. YSK da girdi. YSK verisiyle uyuşmayan sandıklara ilişkin itirazlar ilçe seçim kurullarına yapıldı. Düzeltmeler ilçe seçim kurulları tarafından yapılacaktır. Her bir oyun takipçisi olmaya devam edeceğiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.