Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEM Parti’li Özaydın’dan Nevroz Çağrısı

Gündem 18.03.2024 - 09:12, Güncelleme: 18.03.2024 - 09:13 46325+ kez okundu.
 

DEM Parti’li Özaydın’dan Nevroz Çağrısı

Kepez Belediye Eş Başkan Adayı Av. Burcu Özaydın, DEM Parti tarafından düzenlenecek Nevroz bayramı kutlamalarına katılım çağrısında bulundu.
Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Kepez Belediye Eş Başkan Adayı Av. Burcu Özaydın, DEM Parti tarafından düzenlenecek Nevroz bayramı kutlamalarına katılım çağrısında bulundu. Kepez Belediye Eş Başkan Adayı Av. Burcu Özaydın, 20 mart çarşamba günü Esenler Pazar yerinde  yapılacak nevroz kutlamaları için tüm vatandaşları Nevroz etkinliklerine katılmaya davet etti. DEM Parti İstanbul Milletvekili Celal Fırat’ın da katılacağı Nevroz kulamalarında Yasemin Göksu, Adil Bartı ve Adar Yıldız sahne alacak.
Kepez Belediye Eş Başkan Adayı Av. Burcu Özaydın, DEM Parti tarafından düzenlenecek Nevroz bayramı kutlamalarına katılım çağrısında bulundu.

Halkların Eşitlik ve Demokrasi Partisi Kepez Belediye Eş Başkan Adayı Av. Burcu Özaydın, DEM Parti tarafından düzenlenecek Nevroz bayramı kutlamalarına katılım çağrısında bulundu.

Kepez Belediye Eş Başkan Adayı Av. Burcu Özaydın, 20 mart çarşamba günü Esenler Pazar yerinde  yapılacak nevroz kutlamaları için tüm vatandaşları Nevroz etkinliklerine katılmaya davet etti.

DEM Parti İstanbul Milletvekili Celal Fırat’ın da katılacağı Nevroz kulamalarında Yasemin Göksu, Adil Bartı ve Adar Yıldız sahne alacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve gazetehalkim.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.